Gratis same day return in Den Haag - 3 uur*
*fietskoerier alleen voor zakelijk en alleen in den haag
Klaar terwijl je wacht in 20 min
Gebruik van Originele onderdelen
Winkelwagen - 0.00
+31(0)70 3259038
Selecteer model
Selecteer reparatie
Aanmelden

Apple iPhone 11 Reparatie Den Haag

Fixsupport; het juiste adres

Veel mensen denken dat elk ‘repair center’ je iPhone 11 display kan vervangen. Je kunt tegenwoordig ten slotte echt overal je smartphone laten repareren – in dat ene winkeltje op de hoek, de neef van een buurman die heel handig is of zelfs bij de schoenmaker (houd je alsjeblieft bij je leest). Maar wees er voorzichtig mee, want ook zeker hier geldt de gouden regel, dat goedkoop vaak duurkoop is. Dat is niet voor niets, want een goede reparatie van uw iPhone 11 vraagt om gespecialiseerde kennis, veel ervaring en persoonlijke aandacht. Precies zoals je die bij ons vindt.

Officieel Apple Repair Provider

Fixsupport, sinds 2002 gevestigd in Den Haag, is een Apple Independent Repair Provider (Apple IRP). Een Apple IRP is door Apple geselecteerd om iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties aan te bieden die buiten de beperkte garantie van Apple vallen. Als een officieel Apple IRP zijn alle medewerkers Apple gecertificeerd. Zowel voor iOS (iPhone en iPad) als voor Mac (MacBook en iMac). Alle Apple trainingen zijn doorlopen en de Apple certificeringsexamens zijn behaald. Als IRP hebben we ook rechtstreeks toegang tot originele Apple onderdelen, -tools, -trainingen om verschillende reparaties uit te voeren voor iPhone, iPad, MacBook en iMac. Ook de diagnostische tests worden voor én na de reparatie uitgevoerd om de beste kwaliteit te kunnen garanderen

Selecteer je iPhone 11 Reparatie in het prijsoverzicht op deze pagina

250.00
Voor het vervangen van een origineel scherm gebruiken wij onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Na vervanging zal de Display module worden gekalibreerd. Hierdoor zal de iPhone de Display als origineel onderdeel herkennen. Er verschijnt na reparatie geen scherm melding in beeld. LET OP: Voor deze reparatie dient de functie "Zoek mijn" uitgeschakeld te zijn.
135.00
Heeft je telefoon of tablet een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is je display stuk? Deze scherm reparatie vervangt de volledige display module voor je toestel. De display module is compleet met beeldscherm(LCD of OLED), digitizer (touchpanel), glas en montage frame en in sommige gevallen ook de behuizing van het toestel.
114.95
Scherm vervangen? Voor dit toestel bieden we ook een alternatief op een nieuw origineel scherm. Een refurbished scherm. Een refurbished scherm is een originele lcd met een een nieuw glas/digitizer gemonteerd. Hierdoor kunnen de oude lcd's worden hergebruikt, goed voor het milieu, en je bent ook nog goedkoper uit. Een scherm vervangen duurt meestal 20 minuten.
99.00
Heeft je Apple iPhone een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPhone display module voor een after market Apple display. After-market LCD’s zijn lcd's waarbij alle componenten 'high copy' ofwel niet origineel zijn. De iPhone display module is nieuw maar kan soms wel een lichte afwijking hebben in kleurweergave of iets minder direct reageren op aanraking.
108.90
Voor het vervangen van een originele batterij gebruiken wij onderdelen die rechtstreeks zijn ingekocht bij Apple. Wij gebruiken diagnostische tests, tools en processen van Apple om ervoor te zorgen dat jouw Apple reparatie veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd. Na vervanging zal de batterij worden gekalibreerd. Hierdoor zal de iPhone de batterij als origineel onderdeel herkennen. Er verschijnt na reparatie geen batterij melding in beeld en de batterijconditie blijft zichtbaar. LET OP: Voor deze reparatie dient de functie "Zoek mijn" uitgeschakeld te zijn.
59.00
Als van je telefoon of tablet de luidspreker defect is, hoort je geen beltoon meer. Ook kun je niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van je toestel de luidspreker vervangen.
59.00
Is bij je telefoon of tablet de earspeaker kapot? Dan kan je tijdens het gesprek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. Meestal is het geluid heel zacht, je hoort gekraak of soms zelfs helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van je toestel. Voor een earspeaker reparatie selecteer je deze optie.
59.00
Je telefoon of tablet heeft geen uitgaande audio. De persoon met wie je belt kan je niet of slecht verstaan. Je toestel heeft waarschijnlijk een defecte microfoon. Deze reparatie vervangt dan ook de microfoon van je toestel.
189.00
De achter behuizing of het mainframe van telefoon of tablet is beschadigd of gebarsten? Dit kan verschillen van een krasje, lak beschadiging of zelfs helemaal gebarsten. Fixsupport repareert je toestel door de achter behuizing volledig te vervangen.
144.00
De camera aan de achterkant van uw telefoon of tablet is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera niet scherp stelt. De achter camera wordt ook wel Back Camera genoemd of maincamera. Door het vervangen van deze Camera zal je apparaat weer goed functioneren. Na vervanging zal de camera worden gekalibreerd. Hierdoor zal de iPhone de Camera als origineel onderdeel herkennen. Er verschijnt na reparatie geen camera melding in beeld. LET OP: Voor deze reparatie dient de functie "Zoek mijn" uitgeschakeld te zijn.
129.00
De camera aan de achterkant van uw telefoon of tablet is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera niet scherp stelt. De achter camera wordt ook wel Back Camera genoemd of maincamera. Door het vervangen van deze Camera zal je apparaat weer goed functioneren.
235.95
De camera aan de voorkant van telefoon of tablet werkt niet of niet goed. Dit is de camera die je gebruikt bij beeld bellen, skype of facetime of het maken van een selfie. Andere namen voor de voor Camera is Front Camera. Fixsupport zal je toestel repareren door de ‘voor Camera’ te vervangen.
235.95
Het toestel kan niet meer worden ontgrendeld door middel van Face-ID of gezichtsherkenning. Het kan ook zijn dat het toestel zelf al aangeeft dat Face-ID is uitgeschakeld door een defect met de TrueDepth camera. Deze reparatie vervangt de TrueDepth Camera. Na vervanging zal de TrueDepth camera worden gekalibreerd. Hierdoor zal de iPhone de Camera als origineel onderdeel herkennen. Er verschijnt na reparatie geen extra melding in beeld. LET OP: Voor deze reparatie dient de functie "Zoek mijn" uitgeschakeld te zijn.
69.01
Het glas voor de camera is gebarsten. Hierdoor is het niet mogelijk om nog mooie foto's te maken. Als je deze reparatie selecteert wordt het camera glas vervangen door een origineel camera glas. Deze zijn donkerder dan de niet originele glaasjes. Controleer goed of er geen vlekjes in het beeld van de camera zitten. Als dit wel het geval is dan is de coating van de camera lens beschadigd. In dit geval zal ook de camera vervangen moeten worden.
36.00
Je toestel voldoet nog aan de garantievoorwaarden van de fabrikant. Geef aub in de volgende stap bij ‘aanvullende klachtomschrijving’ aan wat de precieze klacht is van je toestel. Na ontvangst zullen wij telefoon of tablet aanbieden bij de fabrikant voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvang je een prijsopgave. Je beslist dan zelf of je je toestel wilt laten repareren.
49.50
Je telefoon of Tablet gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van je toestel je alleen maar het opstartlogo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van je toestel opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat de gegevens verloren gaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van je gegevens. Als er belangrijke data op het toestel staat, LAAT DIT DAN WETEN. Wij doen dan ons uiterste best om te voorkomen dat de data kwijt raakt.
0.00
Je telefoon of tablet gaat niet meer aan. Ondanks dat je je toestel voor langere tijd aan de lader hebt gehad. Deze klacht kan verschillende oorzaken hebben. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij toestel hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. Je ontvangt daarna van ons een prijsopgave. Je beslist dan zelf of je je toestel wilt laten repareren. Als je het toestel niet wilt laten repareren berekenen wij onderzoekskosten.
0.00
Is er iets defect op het mainboard / printplaat van je telefoon of tablet? Het kan soms erg lastig zijn om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen. Het is dan ook niet zo makkelijk om. vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij toestel hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. Je ontvangt daarna van ons een prijsopgave. Je beslist dan zelf of je je toestel wilt laten repareren. Als je het toestel niet wilt laten repareren berekenen wij onderzoekskosten.
119.00
Laadt je telefoon of tablet niet meer op, dan is waarschijnlijk de dock connector beschadigd. Dit kan een Micro USB, USB-C of lightningconnector zijn. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze reparatie uitsluitend originele onderdelen.
49.50
Het besturingssysteem loopt vast van telefoon of tablet. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geïnstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op toestel is opgeslagen verloren. Zorg dus voor een back-up van je gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
49.50
Je telefoon of tablet is in aanraking geweest met vloeistof. Haal, indien mogelijk, zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit je toestel of zet het toestel uit. Wij kunnen voor je proberen het toestel te repareren echter kunnen wij geen garantie geven of dit gaat lukken. Na een grondig onderzoek sturen we je een prijsopgave. Je beslist dan zelf je de telefoon of tablet wilt laten repareren. Wij berekenen voor deze reparatie in elk geval de genoemde kosten. Dit is het start bedrag voor een vloeistofschade reparatie. Aangezien een toestel met vloeistofschade meer werk vereist dan een normaal onderzoek liggen de kosten ook iets hoger.
29.00
De klacht van je telefoon of tablet komt niet voor in de bovenstaande lijst met klachten. Geef aub in de volgende stap bij 'aanvullende klachtomschrijving' aan wat de precieze klacht is van je toestel. Na ontvangst zullen wij deze onderzoeken en je een prijsopgave sturen voor de reparatie. Je beslist dan zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Als je niet akkoord gaat met de reparatie berekenen wij wel de onderzoekskosten. Dit is een kleine bijdrage voor de tijd die we hebben gestoken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.
0.00
Voor dit apparaat hebben we geen prijsindicaties online staan. Geef aub in de volgende stap bij 'aanvullende klachtomschrijving' aan wat de precieze klacht is van het apparaat. Na ontvangst zullen wij deze onderzoeken en je een prijsopgave sturen. Je beslist dan zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Als je niet akkoord gaat met de reparatie berekenen wij wel onderzoekskosten. Dit is een kleine bijdrage voor de tijd die we hebben gestoken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wachtwoord*

iPhone 11 Scherm Reparatie Den Haag

Is je iPhone 11 toe aan een reparatie? Is het scherm kapot? Wij voeren een iPhone 11 Scherm reparatie uit binnen 20 minuten. loopt de software van het toestel elke keer vast of moet de iPhone 11 batterij vervangen worden? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 11 reparatie in Den Haag. In het overzicht op deze pagina kun je een reparatie selecteren voor je iPhone 11. Wil je liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 11 kun je van tevoren aanmelden. Verder is het belangrijk om de betreffende klachten zo specifiek mogelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen wij de iPhone 11 zo efficiënt mogelijk repareren in ons Service Center in Den Haag. Hierdoor heb je de iPhone 11 in no−time weer terug in je bezit.

iPhone 11 batterij vervangen in Den Haag

Wanneer de iPhone 11 batterij vervangen moet worden, dan kun je deze reparatie uit laten voeren door Fixsupport.nl. Ideaal als je in Den Haag woont, of in Voorburg, Scheveningen of Rijswijk. Het is ontzettend vervelend als de batterij of accu van je iPhone 11 niet goed meer werkt. Dan kan de iPhone 11 regelmatig uitvallen of je moet keer op keer de oplader van je iPhone meenemen. Wanneer je hebt aangegeven dat de iPhone 11 batterij vervangen moet worden, wordt de reparatie uitgevoerd in ons Service Center in Den Haag. Verder is de werkruimte volledig ESD veilig, er kan dus niets gebeuren met je iPhone 11. Als we de batterij van je iPhone 11 vervangen, geven wij je 3 maanden garantie op de betreffende reparatie.

Niet alleen Apple iPhone reparatie

Uiteraard helpt Fixsupport je niet alleen met een iPhone reparatie. Wij repareren alle smartphones en Tablets van de grote merken.  Staat de reparatie of het merk of type toestel niet in onze reparatie portal? Bel ons gewoon even. De kans is erg groot dat we je toch kunnen helpen. Bekijk hieronder bijvoorbeeld de andere diensten van Fixsupport:
Product & Service | Contact | Login | Klantenservice | Zakelijk Service Contract | Logistiek | Reparatie | Garantie | Buiten garantie reparatie | Binnen garantie reparatie | Schade expertise | Originele Fabrieksonderdelen

Bekijk al onze iPhone reparaties:

iPhone 6 reparatie | iPhone 6 Plus reparatie | reparatie iPhone 6S | iPhone 6S Plus reparatie

iPhone 7 reparatie | iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 8 reparatie | iPhone 8 Plus reparatie

iPhone X reparatie | reparatie iPhone XR | reparatie iPhone XS | iPhone XS Max reparatie

iPhone 11 Pro reparatie | iPhone 11 Pro Max reparatie

iPhone 12 reparatie | iPhone 12 Mini reparatie | iPhone 12 Pro reparatie | iPhone 12 Pro Max reparatie

iPhone 13 reparatie | iPhone 13 Mini reparatie | iPhone 13 Pro reparatie | iPhone 13 Pro Max reparatie

iPhone 14 reparatie | iPhone 14 Plus Reparatie | iPhone 14 Pro reparatie | iPhone 14 Pro Max reparatie