Fixsupport; hét adres voor je iPhone 14 Reparatie in Den Haag

Veel mensen denken dat elk ‘repair center’ je iPhone 14 display kan vervangen. Je kunt tegenwoordig ten slotte echt overal je smartphone laten repareren – in dat ene winkeltje op de hoek, de neef van een buurman die heel handig is of zelfs bij de schoenmaker (houd je alsjeblieft bij je leest). Maar wees er voorzichtig mee, want ook zeker hier geldt de gouden regel, dat goedkoop vaak duurkoop is. Dat is niet voor niets, want een goede reparatie van uw iPhone 14 vraagt om gespecialiseerde kennis, veel ervaring en persoonlijke aandacht. Precies zoals je die bij ons vindt.

Officieel Apple Repair Provider

Fixsupport, sinds 2002 gevestigd in Den Haag, is een Apple Independent Repair Provider (Apple IRP). Een Apple IRP is door Apple geselecteerd om iPhone, iPad, MacBook en iMac reparaties aan te bieden die buiten de beperkte garantie van Apple vallen. Als een officieel Apple IRP zijn alle medewerkers Apple gecertificeerd. Zowel voor iOS (iPhone en iPad) als voor Mac (MacBook en iMac). Alle Apple trainingen zijn doorlopen en de Apple certificeringsexamens zijn behaald. Als IRP hebben we ook toegang tot originele Apple onderdelen, -tools en -trainingen om verschillende reparaties uit te voeren voor iPhone, iPad, MacBook en iMac. Ook de diagnostische tests worden voor én na de reparatie uitgevoerd om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Laat je iPhone 14 repareren door Fixsupport in Den Haag

Heb je schade aan je iPhone 14? Is het scherm defect, gebarsten of werkt de batterij van je iPhone niet meer goed? Laat dan je iPhone 14 repareren door Fixsupport in Den Haag. In het onderstaande overzicht kun je de juiste iPhone 14 vinden, klik op een van de iPhones om de kosten te bekijken en vervolgens de benodigde reparatie te selecteren.


Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

Bij Fixsupport duurt een iPhone reparatie meestal 30 minuten. Ingewikkelde reparaties zoals het repareren van de printplaat kan oplopen tot 3 werkdagen. U wordt hier vooraf altijd van op de hoogte gehouden.

Wanneer moet ik mijn iPhone batterij vervangen?

Als de batterij slecht wordt zal de standby tijd steeds korter worden. Ook kan het gebeuren dat je iPhone erg traag werkt of dat bij het openen van een App het toestel uitvalt. Als de maximale capaciteit van de batterij onder de 85% is raden wij aan de batterij te vervangen. Je vindt dit bij Instellingen -> Batterij -> Batterijconditie

Wat kost een iPhone reparatie?

De kosten voor de meest voorkomende reparaties kan je vinden op onze website. Staat jouw klacht daar niet tussen, bel dan gerust even naar 070-3259038. We geven je dan zo duidelijk mogelijk antwoord mbt de kosten en de doorloop tijden van de reparatie.

Hoe lang garantie bieden jullie op een iPhone reparatie?

Fixsupport geeft standaard 6 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties.