iPad Mini serie

Laat uw iPad Mini repareren door Fixsupport in Den Haag

Heeft u schade aan uw iPad? Is het scherm defect, gebarsten of werkt de batterij van uw iPad niet meer naar behoren? Laat dan uw iPad Mini repareren door Fixsupport in Den Haag. In het onderstaande overzicht kunt u de juiste iPad vinden, klik op een van de iPads om vervolgens de benodigde reparatie te selecteren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een iPad reparatie?

Bij Fixsupport duurt een iPad reparatie meestal 1 tot 2 uur. Ingewikkelde reparaties zoals het repareren van de printplaat kan oplopen tot 3 werkdagen. U wordt hier vooraf altijd van op de hoogte gehouden.

Wanneer moet ik mijn iPad vervangen?

Een iPad hoeft zomaar niet vervangen te worden. We zien wel vaker dat een batterij snel leeg gaat of de iPad traag wordt. Dit is op te lossen met een nieuwe batterij. Ook van een ouder type iPad heb je zo weer jaren plezier. Als Apple geen nieuwe software meer ondersteunt voor de iPad is het wel de moeite waard om een nieuwe iPad te overwegen.

Wat kost een iPad schermreparatie?

De kosten voor een iPad scherm reparatie verschillen per model. Voor de meeste iPads ligt dit tussen de € 100,-  en € 135,- incl. BTW . Voor de iPad pro serie liggen de kosten hoger. Neem even een kijkje op de website voor een goede prijsindicatie.

Hoe lang garantie bieden jullie op een iPad reparatie?

Fixsupport geeft standaard 6 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties.