Bulkreparatie

 

Uw voordelen bij het aanmelden van Bulkreparaties bij Fixsupport

Fixsupport heeft voor een aantal Telecomdealers, Retailers, zakelijk grootgebruikers en verzekeringsmaatschappijen een grote partij communicatie-apparatuur in onderhoud. Wij verzorgen het onderhoud van GSM-toestellen, smartphones, tablets en scanapparatuur. Deze toestellen houden wij up-to-date door het uitvoeren van software updates, het repareren van defecten tot het volledig refurbishen van toestellen voor een verlenging van de levenscyclus. Als er grotere aantallen tegelijk worden aangemeld, kunnen wij interessante afspraken maken, zoals:

  • Een vaste prijs per toestel in onderhoud
  • Korting per reparatie
  • Gratis Shuttlebox bij grotere aantallen reparaties
  • Pick-up & Return voor uw medewerkers of klanten  
  • Aanmelden in eenvoudig systeem op onze website voor uw medewerkers of klanten

Wenst u meer informatie over onderhoud van uw apparatuur met ons voordelige Service Contract, neemt u dan contact op met onze klantenservice: 070-325.9038 en vraag naar onze directeur Peter van Leeuwen of stuur een mail naar info@fixsupport.nl.

Volg de status van uw reparatie

Heeft u meerdere toestellen ter reparatie aangeboden? Statuswijzigingen zijn te bekijken tijdens het reparatieproces voor al uw aangemeldde reparaties van medewerkers of klanten. Als de prijs afwijkt van de gegeven prijsindicatie, dan volgt een prijsopgave waar u een akkoord voor kunt geven. Is de reparatie gereed, dan volgt de betaling volgens de opgegeven betalingsmethode. Via Track & Trace volgt u de retourzending van het gerepareerde toestel.