iPhone Reparatie Den Haag

Laat uw iPhone repareren door Fixsupport in Den Haag

Heeft u schade aan uw iPhone? Is het scherm defect, gebarsten of werkt de batterij van uw iPhone niet meer naar behoren? Laat dan uw iPhone repareren door Fixsupport in Den Haag. In het onderstaande overzicht kunt u de meest gebruikte iPhone modellen vinden, klik op een van de iPhones om vervolgens de benodigde reparatie te selecteren.

 

Werkt uw iPhone niet meer naar wens en zou deze gerepareerd moeten worden? Als u in Den Haag en omstreken woont, dan is een iPhone reparatie in Den Haag zo gedaan door Fixsupport. Er zijn aardig wat defecten en mankementen die wel eens voor kunnen komen bij een iPhone. Een van de meest voorkomende iPhone reparatie in Den Haag is een schermreparatie, maar het komt ook regelmatig voor dat de home-knop van de iPhone niet meer werkt, dat het toestel niet meer ingeschakeld kan worden of dat er waterschade is aan de iPhone. Bij Fixsupport profiteert u niet alleen van onze jarenlange expertise maar een groot aantal tevreden klanten ging u voor. Zo heeft Fixsupport inmiddels al honderden iPhones gerepareerd in Den Haag, Fixsupport is namelijk specialist in iPhone reparatie Den Haag. Maar ook als u in Rijswijk, Scheveningen of Voorburg woont, dan kunt u gewoon langskomen voor een iPhone reparatie in Den Haag. Wel is het fijn dat u van tevoren specifiek aangeeft wat er kapot is aan uw iPhone of welk component vervangen moet worden. Zo kunnen we een stuk efficiënter aan de slag met de iPhone reparatie.

 

Grotere kaart weergeven

iPhone scherm reparatie Den Haag

Bij Fixsupport bent u aan het juiste adres voor een iPhone scherm reparatie. Een gescheurd, gebarsten of zelfs afbrokkelend iPhone scherm is niet alleen ontzettend irritant, maar is ook nog eens gevaarlijk voor uzelf én voor uw telefoon. Zo kan u wondjes krijgen door glasscherven en kan water, stof en ander vuil vrij uw iPhone in lopen. Laat deze reparatie dus altijd zo snel mogelijk uitvoeren om erger te voorkomen. Of het nu gaat om een iPhone X, iPhone 7 of zelfs iPhone 5, bij Fixsupport vervangen we uw iPhone scherm altijd snel en professioneel. Hierbij komen standaard originele onderdelen aan te pas. U kunt zelf kiezen of u een nieuw of refurbished iPhone scherm wilt. Zo houden we de reparatie binnen uw budget.

iPhone reparatie Den Haag en andere Apple producten

Het maakt eigenlijk niet uit welk type iPhone u heeft, Fixsupport repareert ze namelijk allemaal. Of het nu gaat om een iPhone 5S of een iPhone X, of heeft u soms nog een iPhone 7? Dat maakt ons niet uit, we kunnen namelijk elke iPhone repareren in Den Haag en in de originele staat terugbrengen. Wellicht weet u niet direct wat er mis is met uw iPhone, dat is geen probleem, want wij kunnen dat gewoon voor u achterhalen. Wanneer we het probleem hebben gevonden, dan laten wij u netjes weten wat de kosten zijn voor het repareren van de iPhone in onze werkplaats in Den Haag. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een kapotte batterij of een probleem met de software, Fixsupport geeft u altijd 3 maanden garantie op de betreffende reparatie. Tevens kunt u de kapotte iPhone zelf insturen of op laten halen via onze handige ophaalservice. Fixsupport maakt het u graag zo eenvoudig mogelijk als het gaat om een iPhone reparatie Den Haag.

Laat uw iPhone repareren door Fixsupport in Den Haag

Fixsupport heeft een werkplaats in Den Haag en deze is uitermate geschikt voor vakkundige en efficiënte iPhone reparaties. Hier kunt u gewoon terecht voor uw iPhone voor privé gebruik, maar is het mogelijk dat we zakelijke iPhones repareren. De werkplaats van Fixsupport voldoet aan alle gestelde eisen die in deze branche voorkomen. De werkplaats is tevens veilig tegen Electro Static Discharge (ESD), dus ideaal voor een iPhone reparatie. Wanneer u uw iPhone wilt laten repareren, dan kunt u kiezen voor onze handige ophaalservice. In de meeste gevallen kunnen we de iPhone dezelfde dag nog repareren wanneer u deze meegeeft aan onze koerier. Het is ook mogelijk om de iPhone zelf op te sturen naar Fixsupport, dit gaat dan over de post. Elke reparatie voor uw iPhone kan gewoon worden gedaan, het maakt niet uit of deze nog binnen de garantie valt of niet. Elke iPhone reparatie in de buurt van Den Haag is mogelijk en u kunt ook profiteren van onze andere diensten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het telefoon scherm vervangen, een iPad reparatie in Den Haag of andere telefoon reparatie? Als u een vraag heeft over een iPhone reparatie in Den Haag, laat het ons gerust weten. Bel even naar 070-3259038 en we geven antwoord op al uw vragen over de betreffende iPhone reparatie.

Veelgestelde vragen

 

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

Bij Fixsupport duurt een iPhone reparatie meestal 30 minuten. Ingewikkelde reparaties zoals het repareren van de printplaat kan oplopen tot 3 werkdagen. U wordt hier vooraf altijd van op de hoogte gehouden.

Wanneer moet ik mijn iPhone batterij vervangen?

Als de batterij slecht wordt zal de standby tijd steeds korter worden. Ook kan het gebeuren dat je iPhone erg traag werkt of dat bij het openen van een App het toestel uitvalt. Als de maximale capaciteit van de batterij onder de 85% is raden wij aan de batterij te vervangen. Je vindt dit bij Instellingen -> Batterij -> Batterijconditie

Wat kost een iPhone reparatie?

De kosten voor de meest voorkomende reparaties kan je vinden op onze website. Staat jouw klacht daar niet tussen, bel dan gerust even naar 070-3259038. We geven je dan zo duidelijk mogelijk antwoord mbt de kosten en de doorloop tijden van de reparatie.

Hoe lang garantie bieden jullie op een iPhone reparatie?

Fixsupport geeft standaard 6 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties.