GSM reparatie in Den Haag

Heeft u problemen of een defect aan uw gsm? Dan is Fixsupport dé locatie in Den Haag om uw gsm te laten repareren. Profiteer van de technische en jarenlange ervaring van de medewerkers van Fixsupport. Zij zorgen er namelijk voor dat jouw gsm wordt teruggebracht naar de originele staat. In onze professionele werkplaats in Den Haag kunnen we vrijwel elk probleem of mankement van uw gsm verhelpen. Bij Fixsupport is het eenvoudig om uw gsm in te sturen, zelfs als u in Rijswijk, Voorburg of Scheveningen woont. Het is voor u ook mogelijk om gebruik te maken van onze ophaal service. Wanneer we de telefoon ontvangen hebben in onze werkplaats in Den Haag gaan wij ermee aan de slag. Bij een reparatie aan uw gsm gebruiken we enkel en alleen 100% originele onderdelen uit de fabriek. Géén onderdelen van lage kwaliteit of imitatie materiaal. Het is wel belangrijk dat u van tevoren aangeeft wat er aan uw gsm gerepareerd moet worden of welk onderdeel er vervangen moet worden. Wanneer u dat heeft gedaan, kunnen we snel en efficiënt aan de slag om uw gsm te repareren.

Meld nu uw GSM aan voor reparatie

Laat uw gsm snel en efficiënt repareren

Het maakt voor ons niet uit wat voor gsm u heeft of wat het defect er aan is. We kunnen vrijwel elke gsm zonder problemen repareren. Alle reparaties worden uitgevoerd in onze werkplaats in Den Haag voor vrijwel alle soorten telefoons. Heeft u problemen met een iPhone, Samsung telefoon, Blackberry of HTC? Gaat het om een gebroken scherm, een kapotte accu of een telefoon die niet meer aangezet kan worden? We repareren vrijwel elke telefoon en elk type defect. Als uw gsm niet goed meer werkt, maar u weet niet wat het probleem is. Dan kunnen wij dat eventueel voor u uitzoeken én laten weten wat de kosten zullen zijn voor de benodigde reparatie. Tevens krijgt u bij elke gsm reparatie 3 maanden garantie.

Fixsupport, dé expert op het gebied van gsm reparaties

Bij Fixsupport staan we niet alleen klaar voor zakelijke klanten, ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Het komt er op neer dat iedereen zijn of haar gsm kan laten repareren door Fixsupport. Wij voldoen namelijk aan alle eisen die in deze technische branche gesteld worden. De werkruimte in Den Haag is tevens volledig veilig tegen Electrostatic Discharge (ESD). Het is mogelijk om uw telefoon op te laten halen middels onze ophaalservice, of u kunt ervoor kiezen om uw gsm zelf in te sturen. Hoe dan ook, elke gsm reparatie wordt uitgevoerd binnen of buiten de fabrieksgarantie. Het is ook mogelijk dat u bij ons langskomt voor een telefoon reparatie of iPad reparatie. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust door even te bellen naar 070-3259038, we geven antwoord op al uw vragen over de benodigde gsm reparatie.