iPad reparatie Den Haag

Heeft u een defect of mankement aan uw iPad? Moet uw iPad scherm vervangen worden? Of is uw iPad beschadigd en dient er een onderdeel of component vervangen te worden? Laat dan uw iPad repareren door Fixsupport in Den Haag. Profiteer van onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van iPad reparaties. Als u in Scheveningen, Voorburg of Rijswijk woont, dan kunnen wij de iPad reparatie uitvoeren in onze werkplaats in Den Haag. Er zijn meerdere mogelijkheden om ervoor te zorgen dat wij uw iPad in het bezit krijgen. U kunt ervoor kiezen om de defecte iPad zelf in te sturen of u kunt gebruik maken van onze handige ophaal service. Voor een iPad reparatie gebruiken we 100% originele onderdelen van Apple. We gebruiken absoluut geen imitatiemateriaal of onderdelen van lage kwaliteit. Het is wel fijn dat u van te voren aangeeft wat er specifiek aan uw iPad gerepareerd moet worden, zo kunnen we net iets efficiënter voor u aan de slag met de iPad reparatie.

Het repareren van iPads en tablets

Het maakt niet uit welke tablet u heeft van Apple of Samsung. Fixsupport repareert vrijwel alle tablets van tegenwoordig. Of het nu gaat om een iPad Air of een iPad Mini, of heeft u een tablet van Samsung? Dat maakt voor ons niets uit, we kunnen elke reparatie oppakken en uw iPad weer naar de oorspronkelijke en originele staat brengen. Als u niet precies weet wat er aan de hand is met uw iPad of tablet, dan kunnen wij dat voor u uitzoeken. We zullen dan uiteraard laten weten wat de kosten zijn voor het repareren van uw iPad. Een kapot scherm, een defecte accu of de software die vastloopt zijn de meest voorkomende problemen. Wanneer wij een iPad reparatie in Den Haag hebben uitgevoerd, dan profiteert u van 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Laat uw iPad repareren door Fixsupport in Den Haag

De werkplaats van Fixsupport is dé plek voor efficiënte en vakkundige iPad reparaties. Of het nu gaat om de iPads van uw bedrijf of om de tablet die u persoonlijk gebruikt, u bent aan het juiste adres Fixsupport in Den Haag. Onze werkplaats voldoet aan al de gestelde technische eisen in deze branche én de werkplaats is veilig tegen Electrostatic Discharge (ESD). Middels onze handige ophaalservice kunt u uw iPad gewoon meegeven aan de betreffende koerier. Maar het is ook mogelijk dat u zelf uw iPad (per post) instuurt. Alle iPad reparaties kunnen gewoon worden uitgevoerd, of deze nu buiten of binnen de garantie van Apple valt. Als u problemen heeft met een ander apparaat, dan kunt u ook gebruik maken van de diensten van Fixsupport. We zijn namelijk ook specialist in het telefoon scherm vervangen, gsm reparaties en telefoon reparaties. Heeft u een vraag voor een van onze medewerkers, dan kunt u bellen naar 070-3259038. We geven graag antwoord op al uw vragen de betreffende iPad reparatie in Den Haag.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een iPad reparatie?

Bij Fixsupport duurt een iPad reparatie meestal 1 tot 2 uur. Ingewikkelde reparaties zoals het repareren van de printplaat kan oplopen tot 3 werkdagen. U wordt hier vooraf altijd van op de hoogte gehouden.

Wanneer moet ik mijn iPad vervangen?

Een iPad hoeft zomaar niet vervangen te worden. We zien wel vaker dat een batterij snel leeg gaat of de iPad traag wordt. Dit is op te lossen met een nieuwe batterij. Ook van een ouder type iPad heb je zo weer jaren plezier. Als Apple geen nieuwe software meer ondersteunt voor de iPad is het wel de moeite waard om een nieuwe iPad te overwegen.

Wat kost een iPad schermreparatie?

De kosten voor een iPad scherm reparatie verschillen per model. Voor de meeste iPads ligt dit tussen de € 100,-  en € 135,- incl. BTW . Voor de iPad pro serie liggen de kosten hoger. Neem even een kijkje op de website voor een goede prijsindicatie.

Hoe lang garantie bieden jullie op een iPad reparatie?

Fixsupport geeft standaard 6 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties.