iPhone 13 serie

Wist je al dat we door Apple gecertificeerd zijn? Klik hier voor mee informatie.


Laat uw iPhone 13 repareren door Fixsupport in Den Haag

Heb je schade aan je iPhone 13? Is het scherm defect of gebarsten of werkt de batterij van de iPhone niet meer naar behoren? Laat dan je iPhone 13 reparatie Den Haag uitvoeren door Fixsupport. In het onderstaande overzicht kun je de juiste iPhone 13 vinden, klik op een van de iPhones om de reparatiekosten te bekijken en de betreffende reparatie te selecteren. Een iPhone 13 Reparatie duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt dus wacht tot hij klaar is. Geniet ondertussen van een heerlijke kop koffie bij Coffee@Bean’s.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

Bij Fixsupport duurt een iPhone reparatie meestal 30 minuten. Ingewikkelde reparaties zoals het repareren van de printplaat kan oplopen tot 3 werkdagen. U wordt hier vooraf altijd van op de hoogte gehouden.

Wanneer moet ik mijn iPhone batterij vervangen?

Als de batterij slecht wordt zal de standby tijd steeds korter worden. Ook kan het gebeuren dat je iPhone erg traag werkt of dat bij het openen van een App het toestel uitvalt. Als de maximale capaciteit van de batterij onder de 85% is raden wij aan de batterij te vervangen. Je vindt dit bij Instellingen -> Batterij -> Batterijconditie

Wat kost een iPhone reparatie?

De kosten voor de meest voorkomende reparaties kan je vinden op onze website. Staat jouw klacht daar niet tussen, bel dan gerust even naar 070-3259038. We geven je dan zo duidelijk mogelijk antwoord mbt de kosten en de doorloop tijden van de reparatie.

Hoe lang garantie bieden jullie op een iPhone reparatie?

Fixsupport geeft standaard 6 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties.