Schade expertise


Vertegenwoordigd u een verzekeringsmaatschappij?

Heeft uw cliënt schade aan de tablet of smartphone? Wij kunnen de schade direct repareren. Vaak is een vakkundige reparatie minder kostbaar dan een vergoeding van de dagwaarde of nieuwwaarde. Ook bieden wij voor verzekeringsmaatschappijen een expertiserapport. Claimt uw cliënt schade aan een toestel, maar u wenst een expertiserapport over de ontstane schade aan het toestel. Vraag bij twijfel een expertiserapport aan bij Fixsupport.

“Een uitstekende samenwerking met Fixsupport en met name dhr. van Leeuwen en zijn technische staf”. “Door een efficiënt expertiserapport, kunnen wij onze cliënten nog beter van dienst  zijn en fraude voorkomen”. 

Schade-expertise

Wat houdt het expertiserapport precies in? Het defecte toestel wordt technisch ingelezen op herkomst en gebruik. Aan de hand van de opgegeven schade door uw klant, zullen wij de daadwerkelijke schade vaststellen en in een rapport beschrijven. Uiteraard staat discretie voorop tijdens het gehele proces. Voor vragen of toelichting, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice: 070-325.9038