Gratis same day return in Den Haag - 3 uur*
*fietskoerier alleen voor zakelijk en alleen in den haag
Klaar terwijl je wacht in 20 min
Gebruik van Originele onderdelen
Winkelwagen - 0,00
+31(0)70 3259038
Selecteer model
Selecteer reparatie
Aanmelden

Microsoft Surface Pro 4 reparatie Den Haag

Selecteer je Surface Pro 4 reparatie uit de onderstaande lijst

290,40
Heeft je telefoon of tablet een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is je display stuk? Deze scherm reparatie vervangt de volledige display module voor je toestel. De display module is compleet met beeldscherm(LCD of of OLED), digitizer (touchpanel), glas en montage frame en in sommige gevallen ook de behuizing van het toestel.
193,60
De camera aan de achterkant van uw telefoon of tablet is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera niet scherp stelt. De achter camera wordt ook wel Back Camera genoemd of maincamera. Door het vervangen van deze Camera zal je apparaat weer goed functioneren.
96,80
De camera aan de voorkant van telefoon of tablet werkt niet of niet goed. Dit is de camera die je gebruikt bij beeld bellen, skype of facetime of het maken van een selfie. Andere namen voor de voor Camera is Front Camera. Fixsupport zal je toestel repareren door de ‘voor Camera’ te vervangen.
42,35
Je toestel voldoet nog aan de garantievoorwaarden van de fabrikant. Geef aub in de volgende stap bij ‘aanvullende klachtomschrijving’ aan wat de precieze klacht is van je toestel. Na ontvangst zullen wij telefoon of tablet aanbieden bij de fabrikant voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvang je een prijsopgave. Je beslist dan zelf of je je toestel wilt laten repareren.
96,80
Je telefoon of Tablet gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van je toestel je alleen maar het opstartlogo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van je toestel opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat de gegevens verloren gaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van je gegevens. Als er belangrijke data op het toestel staat, LAAT DIT DAN WETEN. Wij doen dan ons uiterste best om te voorkomen dat je de data kwijt raakt.
0,00
Is er iets defect op het mainboard / printplaat van je telefoon of tablet? Het kan soms erg lastig zijn om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen. Het is dan ook niet zo makkelijk om. vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij toestel hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. Je ontvangt daarna van ons een prijsopgave. Je beslist dan zelf of je je toestel wilt laten repareren. Als je het toestel niet wilt laten repareren berekenen wij onderzoekskosten.
217,80
Als je telefoon of tablet batterij snel leeg of kort standby is, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of accu. Het kan ook zijn dat je accu of batterij er ineens mee stopt of dat je toestel uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt de batterij van je toestel vervangen.
199,00
Laadt je telefoon of tablet niet meer op, dan is waarschijnlijk de dock connector beschadigd. Dit kan een Micro USB, USB-C of lightningconnector zijn. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze reparatie uitsluitend originele onderdelen.
96,80
Is er iets fout gegaan bij het installeren van nieuwe software op je telefoon of tablet? Werkt deze niet meer goed na een update? De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geïnstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op toestel is opgeslagen verloren. Zorg dus voor een back-up van je gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
72,60
Je telefoon of tablet is in aanraking geweest met vloeistof. Haal, indien mogelijk, zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit je toestel of zet het toestel uit. Wij kunnen voor je proberen het toestel te repareren echter kunnen wij geen garantie geven of dit gaat lukken. Na een grondig onderzoek sturen we je een prijsopgave. Je beslist dan zelf je de telefoon of tablet wilt laten repareren. Wij berekenen voor deze reparatie in elk geval de genoemde kosten. Dit is het start bedrag voor een vloeistofschade reparatie. Aangezien een toestel met vloeistofschade meer werk vereist dan een normaal onderzoek liggen de kosten ook iets hoger.
42,35
De klacht van je telefoon of tablet komt niet voor in de bovenstaande lijst met klachten. Geef aub in de volgende stap bij 'aanvullende klachtomschrijving' aan wat de precieze klacht is van je toestel. Na ontvangst zullen wij deze onderzoeken en je een prijsopgave sturen voor de reparatie. Je beslist dan zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Als je niet akkoord gaat met de reparatie berekenen wij wel de onderzoekskosten. Dit is een kleine bijdrage voor de tijd die we hebben gestoken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wachtwoord*

Surface Pro 4 Scherm Reparatie

Is uw Surface Pro 4 toe aan reparatie? Moet van de Microsoft Surface Pro 4 het scherm worden vervangen? Loopt de software van de Surface vast? Laad de batterij niet meer op of moet de batterij zelfs vervangen worden? Dan bent u bij Fixsupport aan het juiste adres! In het overzicht hieronder kunt u gemakkelijk de klacht van de Microsoft Surface Pro 4 selecteren en een afspraak maken. Een Surface Pro 4 scherm reparatie duurt bij ons maar 1 dag deel. ‘S morgens brengen is ‘s middags weer afhalen. Wilt u een ander Microsoft toestel aanmelden voor reparatie? Geen probleem. Fixsupport is bekend met een breed scala aan apparaten.

Microsoft Surface PRO 4 reparatie aanmelden

Voordat je je Surface pro 4 reparatie bij ons afgeeft of naar ons toe instuurt willen we je vragen deze eerst aan te melden via de hieronder staande reparatie portal. In een paar eenvoudige stappen heeft u een reparatie formulier en kunt u, indien gewenst, een afspraak maken.  Bij het aanmelden van de reparatie is het belangrijk dat u de klacht zo specifiek mogelijk omschrijft. Wij kunnen dan zo efficiënt mogelijk met uw Surface Pro 4 aan de slag en heeft u het apparaat in no-time weer terug. Door een account aan te maken heeft u ook inzicht in de online reparatie status.

Microsoft Surface PRO 4 opsturen of ophalen

Na het aanmelden van uw reparatie op onze website, kunt u uw Microsoft Surface Pro 4 per post naar ons toesturen. Na verzending ontvangen wij uw apparaat de volgende dag nog voor 09:00 en kunnen wij de reparatie dezelfde dag nog repareren. Woont u in de regio Den Haag? Dan komen wij het toestel zelfs ophalen. Voor 15:00 aangemeld? Dan heeft u het toestel dezelfde dag nog gerepareerd retour!