Telefoon reparatie zakelijk Den Haag

Een telefoon, tablet of laptop is een essentieel onderdeel van elk bedrijf. Het wordt gebruikt voor communicatie, klantenservice, het bijhouden van gegevens en nog veel meer. Als jouw mobiele apparaat of de mobiele apparaten van jouw medewerkers kapot gaat, kan dit een grote hindernis zijn voor jouw bedrijf. Gelukkig biedt Fixsupport ook telefoon, tablet en laptop reparaties voor bedrijven aan. Met meer dan 20 jaar ervaring in zakelijke reparaties heeft Fixsupport de ervaring en expertise om jouw mobiele apparaten snel, efficiënt, en professioneel te repareren, zodat je snel weer aan het werk kunt.

Over Fixsupport

Fixsupport is een onafhankelijk telefoonreparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren van smartphones, tablets en andere mobiele apparaten. Dit betekent dat ons bedrijf niet verbonden is met een bepaalde telefoonfabrikant of telecomprovider. Fixsupport heeft een breed scala aan reparaties beschikbaar, waaronder het vervangen van schermen, batterijen, camera’s en andere onderdelen. Daarnaast bieden we ook andere diensten aan, zoals gegevensverwijdering, virusverwijdering en software-updates. Onafhankelijke telefoonreparatiebedrijven zijn vaak een goedkopere optie dan het repareren van jouw mobiele apparaten bij de fabrikant of telecomprovider. Bovendien kunnen we ook snellere reparatietijden bieden, omdat we geen (lange) wachtlijsten hebben zoals fabrikanten en providers. Als je op zoekt bent naar een betrouwbaar, betaalbaar en snel telefoonreparatiebedrijf, kies dan voor Fixsupport.

Wie is Fixsupport

Zakelijke telefoon reparatie

Heb jij meerdere mobiele apparaten die gerepareerd moeten worden? Kies dan voor Fixsupport Zakelijk en wij zorgen ervoor dat al jouw mobiele apparaten weer in topconditie zijn. Fixsupport zakelijk is een service die speciaal is ontworpen voor zakelijke klanten, zoals telecom dealers, ICT-bedrijven, overheidsinstanties, en scholen. Met deze service kunnen bedrijven hun mobiele apparaten laten repareren tegen een gereduceerd tarief en profiteren van een aantal voordelen, zoals korting op alle reparaties bij meerdere toestellen per maand, haal- en brengservice in Den Haag, en voorrang op reparaties. Of je nu een klein of een groot bedrijf bent, Fixsupport voert jouw telefoon, tablet of laptop reparaties voor je uit.

Service contract

De voordelen van Fixsupport Zakelijk

Er zijn veel voordelen aan Fixsupport Zakelijk. Hier zijn enkele van de belangrijkste:

  • Snelheid: Als zakelijke partner van Fixsupport krijg je voorrang op particuliere reparaties, waardoor jouw mobiele apparaten sneller worden gerepareerd. Wij zorgen dat jouw mobiele apparaten binnen 1 werkdag worden geretourneerd.
  • Kwaliteit: Fixsupport gebruikt originele onderdelen om jouw mobiele apparaten te repareren. Dit zorgt ervoor dat jouw mobiele apparaten weer als nieuw zijn.
  • Garantie: Fixsupport biedt garantie op zijn reparaties. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat jouw mobiele apparaten goed worden gerepareerd.
  • Kosten: Als zakelijke partner kan je jouw mobiele apparaten goedkoper laten repareren. Dit is omdat zakelijke partners gebruik kunnen maken van bulkkortingen op reparaties van meerdere toestellen.
  • Haal- en brengservice: Als jouw bedrijf in Den Haag gevestigd is, kan je gebruik maken van onze haal- en brengservice. Dit betekent dat je jouw mobiele apparaten niet hoeft te brengen naar ons servicepunt, maar dat deze worden opgehaald en ook weer worden teruggebracht.

Meer informatie?

Als je meer informatie wilt over onze diensten, neem dan contact met ons op. We zullen je graag helpen met al jouw vragen over kosten, reparatietijden en andere zaken.