Zakelijk

Bent u een Telecom retailer of zakelijk eindgebruiker?

Dan heeft u het vast allemaal al eens meegemaakt: reparaties blijven weken weg, toestellen komen ongeprepareerd retour, communicatie met fabrikant verloopt moeizaam of een toestel dat wel gerepareerd kan worden, maar tegen een torenhoog tarief. Leg dat maar eens uit aan uw klant. Maar het kan ook anders…..Welkom bij Fixsupport. Wij zorgen dat uw reparaties binnen 1 werkdag gerepareerd aan u wordt geretourneerd. Voor de meest voorkomende reparaties hebben wij alle onderdelen op voorraad.

Wat kan Fixsupport voor uw bedrijf betekenen?

Fixsupport weet als geen ander hoe wij uw bedrijf het beste kunnen helpen. Uw smartphones en tablets worden door ons snel, vakkundig en tegen een scherpe prijs gerepareerd. Door een uitstekend voorraadbeheer kunnen onze ervaren technici een defect toestel in een werkdag gerepareerd retour zenden. Wij kunnen de volledige afhandeling van uw buitengarantie en/of binnengarantie reparaties verzorgen voor uw bedrijf of uw klanten. Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook geld. Klanttevredenheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, maak daarom gebruik van onze Pick-up & Return Services.

Service Contract

Heeft uw bedrijf meerdere smartphones en/of  tablets in omloop? Zijn deze apparaten essentieel voor uw personeel om de werkzaamheden op tijd en naar behoren uit te voeren? Voor de zakelijke markt biedt Fixsupport een aantrekkelijk Service Contract met legio voordelen, financieel én servicegericht. Fixsupport stelt samen met u, naar uw wensen, een Service Contract op voor het onderhoud. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice 070-325.9038 of klik hier voor meer informatie over ons Service Contract.