iPhone 8 serie

Wist je al dat we door Apple gecertificeerd zijn? Klik hier voor mee informatie.


Laat uw iPhone 8 repareren door Fixsupport in Den Haag

Heeft u schade aan uw iPhone 8? Is het scherm defect, gebarsten of werkt de batterij van uw iPhone niet meer naar behoren? Laat dan uw iPhone 8 repareren door Fixsupport in Den Haag. In het onderstaande overzicht kunt u de juiste iPhone 8 vinden, klik op een van de iPhones om vervolgens de benodigde reparatie te selecteren.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

Bij Fixsupport duurt een iPhone reparatie meestal 30 minuten. Ingewikkelde reparaties zoals het repareren van de printplaat kan oplopen tot 3 werkdagen. U wordt hier vooraf altijd van op de hoogte gehouden.

Wanneer moet ik mijn iPhone batterij vervangen?

Als de batterij slecht wordt zal de standby tijd steeds korter worden. Ook kan het gebeuren dat je iPhone erg traag werkt of dat bij het openen van een App het toestel uitvalt. Als de maximale capaciteit van de batterij onder de 85% is raden wij aan de batterij te vervangen. Je vindt dit bij Instellingen -> Batterij -> Batterijconditie

Wat kost een iPhone reparatie?

De kosten voor de meest voorkomende reparaties kan je vinden op onze website. Staat jouw klacht daar niet tussen, bel dan gerust even naar 070-3259038. We geven je dan zo duidelijk mogelijk antwoord mbt de kosten en de doorloop tijden van de reparatie.

Hoe lang garantie bieden jullie op een iPhone reparatie?

Fixsupport geeft standaard 6 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties.