Apple IRP

Fixsupport is een Apple IRP Independent Repair Provider

Fixsupport in Den Haag is een Apple IRP Independent Repair Provider. Een Apple Independent Repair Provider is door Apple geselecteerd om iPhone, MacBook en iMac reparaties aan te bieden die buiten de beperkte garantie van Apple vallen. Klik hier voor de vermelding op de Apple website.
Apple stelt strenge eisen aan een IRP. Fixsupport voldoet aan deze strenge eisen die in onze branche gesteld worden. We hebben een klantvriendelijk pand incl. een klantgerichte servicebalie. De werkplek en opslag van onderdelen voldoen aan de regels en alle medewerkers zijn Apple gecertificeerd. Zowel voor iOS (iPhone) als voor Mac (MacBook en iMac). Alle Apple trainingen zijn dus doorlopen en de certificeringsexamens zijn behaald. Als IRP hebben we hierdoor ook toegang tot originele Apple -onderdelen, -tools, -trainingen en -diagnostische tests om verschillende reparaties uit te voeren voor iPhone, MacBook en iMac. Denk hierbij aan het vervangen van displays, batterijen, camera’s en het logicboard/mainboard.

Doordat we nu toegang hebben tot dezelfde tools als de Apple reparatie centra, kunnen we dus ook dezelfde reparaties uitvoeren en de toestellen na reparatie kalibreren. De voornaamste rede om te kiezen voor een IRP-reparatie is deze kalibratie na reparatie. Hierdoor worden onderdeel en toestel op elkaar afgesteld en herkent het toestel het vervangen onderdeel als origineel. Bij het vervangen van een niet door Apple geleverd onderdeel wordt er een meldingen weer gegeven die erop wijst dat het scherm of batterij vervangen is en niet kan worden gecontroleerd of dit een origineel onderdeel is. Op iPhone 11-modellen en nieuwer, exclusief iPhone SE (2e generatie), met iOS 15.2 of hoger kun je naar ‘Instellingen’ > ‘Algemeen’ > ‘Info’ gaan om de onderdelen- en servicegeschiedenis voor je iPhone te bekijken. Je kunt hier ook zien of het beeldscherm is vervangen. Als bij de vervanging gebruik is gemaakt van originele Apple-onderdelen en procedures, wordt ‘Origineel Apple onderdeel’ weergegeven naast ‘Beeldscherm’.Fixsupport is hét service center voor Apple reparaties in Den Haag en omgeving

Wil je je iPhone scherm vervangen of moet de iPhone batterij vervangen worden, dan is het belangrijk dat de reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde technici. Het liefst gebruiken we als Apple IRP Independent Repair Provider hierbij de originele Apple onderdelen. In het geval van vervangingen die niet worden uitgevoerd door gecertificeerde technici, worden mogelijk niet de juiste veiligheids- en reparatieprocedures gevolgd, wat kan resulteren in een incorrecte werking of problemen met de beeldschermkwaliteit of veiligheid. Omdat Fixsupport is gecertificeerd kan Fixsupport iPhone reparaties in Den Haag uitvoeren die buiten de garantie van Apple vallen (bijv. een gebarsten scherm of een batterij die snel leeg is). Bij de keuze voor een IRP reparatie kunnen wij gebruiken maken van originele door Apple geleverde onderdelen, diagnostiek, hulpmiddelen en processen. Je apparaat wordt voor en na de reparatie onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple. Mede door deze extra tests blijven we de service bieden die je van ons gewend bent: ✓Snelle reparaties ✓Beste kwaliteit ✓Aandacht voor de wensen van de klant. Kijk eens op onze Apple pagina voor een overzicht van de meest voorkomende reparaties en prijzen.


Zo komt het beste van 2 werelden samenAls Apple IRP Independent Repair Provider hebben we dus toegang tot alle gereedschappen, test programma’s en service informatie die door Apple beschikbaar is gesteld maar mogen we ook de reparaties uitvoeren die je al langer van ons gewent bent. Hiermee onderscheiden we ons van de reparatie centra van Apple.
Zo blijft het bijvoorbeeld voor Fixsupport nog steeds mogelijk om reparaties uit te voeren met behoud van data, het vervangen van een laadconnector of een losse earspeaker (zonder de gehele display module te moeten vervangen). De reparaties aan het mainboard op component niveau blijven we ook uitvoeren. Zelfs een display module vervangen van een andere fabrikant blijft mogelijk. Op deze manier denken we de beste service te kunnen bieden en iedereen van service te kunnen voorzien.

Bekijk al onze iPhone reparaties:

iPhone 6 | iPhone 6 Plus | iPhone 6S iPhone 6S Plus

iPhone 7 | iPhone 7 Plus

iPhone 8 | iPhone 8 Plus

iPhone X | iPhone XR | iPhone XS | iPhone XS Max

iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

iPhone 12 | iPhone 12 Mini | iPhone 12 Pro | iPhone 12 Pro Max

iPhone 13 | iPhone 13 Mini |iPhone 13 Pro | iPhone 13 Pro Max

iPhone 14 Plus | iPhone 14 Pro | iPhone 14 Pro Max