Telefoon reparatie in Den Haag

Fixsupport is dé locatie in Den Haag om uw gewenste telefoon reparatie uit te laten voeren. Dankzij onze jarenlange en technische ervaring zorgen we ervoor dat uw telefoon in de originele staat wordt teruggebracht. De telefoon reparaties worden per definitie snel en vakkundig uitgevoerd in onze werkplaats in Den Haag. Ook als u in Scheveningen, Voorburg of Rijswijk woont, kunt u uw telefoon makkelijk insturen, op laten halen en snel laten repareren door Fixsupport. Tevens gebruiken we voor het repareren van een telefoon 100% originele fabrieksonderdelen, dus geen imitatie of slechte kwaliteit onderdelen. Voor een telefoon reparatie dient u uw telefoon van tevoren aan te melden en aan te geven wat er gerepareerd moet worden. Zo kunnen wij snel en op een efficiënte manier uw smartphone of gsm repareren.

Meld nu uw telefoon aan voor reparatie

Het repareren van telefoons, smartphones en tablets

Het maakt in het principe niet uit wat voor telefoon, tablet of smartphone u wilt laten repareren. Fixsupport kan vrijwel alle telefoons of tablets van tegenwoordig repareren in de werkplaats in Den Haag. iPhones, Samsung telefoons, HTC telefoons, we repareren ze allemaal. We kunnen vrijwel alle mankementen en defecten repareren, zoals een kapotte accu, het vervangen van het scherm of problemen met het lezen van de simkaart. Geef van tevoren aan wat het probleem is met uw smartphone en Fixsupport zorgt ervoor dat uw telefoon weer gerepareerd wordt. Als u niet precies weet wat er aan uw telefoon gerepareerd moet worden, dan kunnen wij dat eventueel voor u uitzoeken. Tevens geeft Fixsupport in Den Haag maar liefst 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparaties.

Laat uw telefoon repareren door Fixsupport in Den Haag

Bij Fixsupport in Den Haag zit u te allen tijde goed voor snelle en vakkundige telefoon reparaties. Of het nu gaat om een reeks zakelijke telefoons of een telefoon van een particuliere klant, we staan altijd voor u klaar. We voldoen namelijk aan alle gestelde technische eisen in deze branche. Onze werkruimte in Den Haag is volledig veilig tegen ESD (Electrostatic Discharge). Verder kunt u profiteren van onze ophaalservice en het eenvoudig insturen van uw telefoon. De telefoon reparaties worden uitgevoerd binnen en/of buiten de garantie van de fabrikant. Tevens bent u bij Fixsupport ook aan het juiste adres voor een gsm reparatie of iPad reparatie. Als u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 070-3259038. Kortom: Bij Fixsupport zit u goed voor telefoon reparatie in Den Haag.

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport