Gratis same day return in Den Haag - 3 uur*
*fietskoerier alleen voor zakelijk en alleen in den haag
Klaar terwijl je wacht in 20 min
Gebruik van Originele onderdelen
Winkelwagen - 0.00
+31(0)70 3259038
Selecteer model
Selecteer reparatie
Aanmelden

Apple iPhone 4 Reparatie Den Haag

Selecteer je iPhone 4  Reparatie in het prijsoverzicht op deze pagina

 

 

75.02
Heeft je telefoon of tablet een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is je display stuk? Deze scherm reparatie vervangt de volledige display module voor je toestel. De display module is compleet met beeldscherm(LCD of OLED), digitizer (touchpanel), glas en montage frame en in sommige gevallen ook de behuizing van het toestel.
60.50
Is bij je telefoon of tablet de earspeaker kapot? Dan kan je tijdens het gesprek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. Meestal is het geluid heel zacht, je hoort gekraak of soms zelfs helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van je toestel. Voor een earspeaker reparatie selecteer je deze optie.
59.29
De achter behuizing of het mainframe van telefoon of tablet is beschadigd of gebarsten? Dit kan verschillen van een krasje, lak beschadiging of zelfs helemaal gebarsten. Fixsupport repareert je toestel door de achter behuizing volledig te vervangen.
59.29
De camera aan de voorkant van telefoon of tablet werkt niet of niet goed. Dit is de camera die je gebruikt bij beeld bellen, skype of facetime of het maken van een selfie. Andere namen voor de voor Camera is Front Camera. Fixsupport zal je toestel repareren door de ‘voor Camera’ te vervangen.
60.50
Je telefoon of Tablet gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van je toestel je alleen maar het opstartlogo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van je toestel opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat de gegevens verloren gaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van je gegevens. Als er belangrijke data op het toestel staat, LAAT DIT DAN WETEN. Wij doen dan ons uiterste best om te voorkomen dat de data kwijt raakt.
66.55
Je telefoon of tablet gaat niet meer aan. Ondanks dat je je toestel voor langere tijd aan de lader hebt gehad. Deze klacht kan verschillende oorzaken hebben. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij toestel hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. Je ontvangt daarna van ons een prijsopgave. Je beslist dan zelf of je je toestel wilt laten repareren. Als je het toestel niet wilt laten repareren berekenen wij onderzoekskosten.
0.00
Is er iets defect op het mainboard / printplaat van je telefoon of tablet? Het kan soms erg lastig zijn om de daadwerkelijke oorzaak te achterhalen. Het is dan ook niet zo makkelijk om. vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij toestel hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. Je ontvangt daarna van ons een prijsopgave. Je beslist dan zelf of je je toestel wilt laten repareren. Als je het toestel niet wilt laten repareren berekenen wij onderzoekskosten.
71.39
Laadt je telefoon of tablet niet meer op, dan is waarschijnlijk de dock connector beschadigd. Dit kan een Micro USB, USB-C of lightningconnector zijn. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze reparatie uitsluitend originele onderdelen.
60.50
Je telefoon of tablet is in aanraking geweest met vloeistof. Haal, indien mogelijk, zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit je toestel of zet het toestel uit. Wij kunnen voor je proberen het toestel te repareren echter kunnen wij geen garantie geven of dit gaat lukken. Na een grondig onderzoek sturen we je een prijsopgave. Je beslist dan zelf je de telefoon of tablet wilt laten repareren. Wij berekenen voor deze reparatie in elk geval de genoemde kosten. Dit is het start bedrag voor een vloeistofschade reparatie. Aangezien een toestel met vloeistofschade meer werk vereist dan een normaal onderzoek liggen de kosten ook iets hoger.
60.50
Het besturingssysteem loopt vast van telefoon of tablet. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geïnstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op toestel is opgeslagen verloren. Zorg dus voor een back-up van je gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
71.39
Als telefoon of tablet homebutton defect is zal deze niet of slecht reageren als je erop drukt. Fixsupport zal de homebutton voor het originele fabrieksonderdeel vervangen.
42.35
De klacht van je telefoon of tablet komt niet voor in de bovenstaande lijst met klachten. Geef aub in de volgende stap bij 'aanvullende klachtomschrijving' aan wat de precieze klacht is van je toestel. Na ontvangst zullen wij deze onderzoeken en je een prijsopgave sturen voor de reparatie. Je beslist dan zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Als je niet akkoord gaat met de reparatie berekenen wij wel de onderzoekskosten. Dit is een kleine bijdrage voor de tijd die we hebben gestoken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wachtwoord*

 

iPhone 4s Reparatie Den Haag

Is uw iPhone 4s beschadigd? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 4s niet meer op, loopt het toestel elke keer vast of moet de iPhone 4s batterij vervangen worden? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 4s reparatie Den Haag. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het mankement is van uw iPhone 4s. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 4s dient u van tevoren aan te melden. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 4s zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 4s zo efficiënt mogelijk kunnen repareren in onze werkplaats in Den Haag. Hier door heeft u de iPhone 4s in no−time weer terug in uw bezit.

iPhone 4s batterij vervangen in Den Haag

Wanneer de batterij van uw iPhone 4s vervangen moet worden, dan kunt u deze reparatie uit laten voeren door Fixsupport.nl. Ideaal als u in Den Haag woont, of in Voorburg, Scheveningen en natuurlijk Rijswijk. Het is ontzettend vervelend als de batterij of accu van uw iPhone 4s niet goed meer werkt. Dan kan de iPhone 4s regelmatig uitvallen of u moet keer op keer de oplader van uw iPhone meenemen. Wanneer u heeft aangegeven dat de iPhone 4s batterij vervangen moet worden, wordt de reparatie uitgevoerd in onze werkplek in Den Haag. We werken uitsluitend met originele iPhone 4s onderdelen van Apple, dus geen imitatiemateriaal of onderdelen van lage kwaliteit. Verder is de werkruimte volledig ESD veilig, er kan dus niets gebeuren met uw iPhone 4s. Als we de batterij van uw iPhone 4s vervangen, krijgt u tevens 3 maanden garantie op de betreffende reparatie.

iPhone 4s scherm vervangen in Den Haag

Een van de meest voorkomende reparaties is het vervangen van het scherm bij een iPhone 4s. Een iPhone 4s is een kwetsbaar toestel, dus als u ‘m laat vallen dan is het glas al snel kapot. Een iPhone 4s scherm reparatie is vele malen uitgevoerd door de technici van Fixsupport. Bij ons bent u er dus zeker van dat het gebroken iPhone 4s scherm vakkundig wordt vervangen. We geven dan ook niet voor niets 3 maanden garantie als uw iPhone 4s scherm vervangen is door ons. Het nieuwe scherm is tevens een 100% Apple onderdeel. Geen imitatie schermen of een glasplaat van mindere kwaliteit. Als we het scherm vervangen in onze werkplaats in Den Haag, werken we in een ESD veilige werkruimte. Daarin kan dus niets fout gaan en kunnen we efficiënt het iPhone 4s scherm vervangen.