Find My iPhone verwijderen uit de Apple account

 

Zoek mijn iPhone beschikt over de functie Activeringsslot die is ontworpen om te vermijden dat iemand anders een iPhone, iPad of iPod touch kan gebruiken als het apparaat ooit verloren raakt of wordt gestolen. Activeringsslot wordt automatisch ingeschakeld wanneer u Zoek mijn iPhone inschakelt op een apparaat met iOS 7 of hoger.

Apple heeft met de uitrol van het besturingssysteem iOS7 de feature “Zoek mijn iPhone” verder uitgebreid om verlies en diefstal en de gevolgen ervan tegen te gaan. Helaas betekent dit ook direct dat toestellen die met een actieve “Zoek mijn iPhone” functie ter reparatie worden ingestuurd, niet geserviced kunnen worden omdat het reparatiesysteem van Apple dit niet toelaat.

 

 

 

 

Als u (bij) de eigenaar bent en deze persoon toegang heeft tot het apparaat
Vraag alle inhoud en instellingen te wissen door Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Wis alle inhoud en instellingen te kiezen. De Apple ID en het wachtwoord van de vorige eigenaar moeten worden ingevoerd. Nadat het apparaat is gewist, kunt u het apparaat in sturen voor reparatie.

 

Als u niet (bij) de vorige eigenaar bent
Neem contact op met de eigenaar en vraag deze stappen te volgen om het apparaat uit de account van deze persoon te verwijderen:

- Log in bij diens iCloud-account op www.icloud.com/find.

- Klik op Alle apparaten om een lijst met apparaten te openen die aan de account van deze persoon zijn gekoppeld en selecteer vervolgens het te verwijderen apparaat.

- Klik op de knop Wis om alle inhoud en instellingen van het apparaat te wissen. Voer geen telefoonnummer of bericht in wanneer u hierom wordt gevraagd. Klik op Volgende totdat het apparaat is gewist.

- Wanneer het apparaat is gewist, klikt u op ‘Verwijder uit account’ om het apparaat uit de account te verwijderen.

 

 

Find My iPhone Verwijderen 

 


Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport