iPad scherm vervangen

Heeft u uw iPad per ongeluk laten vallen en is daardoor het scherm beschadigd? Dat is natuurlijk heel vervelend, maar bij Fixsupport kunnen we snel en efficiënt uw iPad scherm vervangen. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe vervelend een defecte iPad is en we begrijpen ook dat u voor een scherm reparatie niet teveel wilt betalen. Profiteer daarom van de expertise van Fixsupport.nl en laat uw iPad scherm door ons vervangen in onze werkplaats in Den Haag. Wanneer we het scherm van een iPad vervangen, gebruiken we altijd de originele onderdelen van Apple. Wij gebruiken absoluut geen goedkope onderdelen of imitatiemateriaal bij een reparatie van een scherm. Verder zijn al onze technici zeer vakkundig en service staat bij Fixsupport.nl hoog in het vaandel. Het vervangen van een iPad scherm wordt overigens (net als alle andere iPad reparaties) uitgevoerd in een ESD veilige werkruimte.

Meld nu uw iPad aan voor een scherm reparatie

Schermreparatie voor elk type iPad

Het maakt bij Fixsupport.nl niet uit wat voor type iPad u heeft, wij kunnen bij elk model iPad het scherm repareren. Van de eerste iPad tot de iPad Air 2, maar ook bij de varianten van de iPad Mini kunnen we het scherm eenvoudig en efficiënt vervangen. Maar we kunnen ook andere technische reparaties uitvoeren, wat dacht u bijvoorbeeld van een iPad reparatie, GSM reparatie of telefoon reparatie. Alle iPad reparaties worden uitgevoerd in onze werkplaats in Den Haag. Zou het voor komen dat u uw iPad een defect heeft, maar u weet niet precies welk type reparatie er nodig is? Dan kunnen wij dat voor u uitzoeken en laten u weten wat de kosten zullen zijn voor het repareren van uw iPad. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw iPad weer wordt gerepareerd en wordt teruggebracht naar de originele staat.

Wat moet u doen voor een iPad schermreparatie?

Het eerste wat u moet doen als het scherm van uw iPad kapot is, is uw iPad aanmelden voor een reparatie. Op onze website kunt u aangeven om wat voor type iPad het gaat en welk type iPad reparatie er nodig is. Zo weet u bijvoorbeeld gelijk hoeveel u moet betalen voor een iPad scherm reparatie. Daarna kunt u ervoor kiezen om de kapotte iPad op te sturen of op te laten halen, vervolgens gaan wij ermee aan de slag en zorgen ervoor dat u de gerepareerde iPad weer snel in uw bezit heeft. Het maakt niet uit of u een zakelijke of particuliere klant bent, voor elke klant gaan we snel aan de slag. Heeft u vragen over een iPad scherm reparatie of het vervangen van het iPad scherm? Stel ze gerust, dit kunt u doen door even te bellen naar 070-3259038. We zullen al uw vragen beantwoorden als u het iPad scherm vervangen wilt.

{{block type=”catalog/navigation” template=”catalog/category/view-specific-models-list.phtml” ids=”2012″ }}