Disclaimer © Copyright 2014 Fixsupport / Handelsnaam Technische Groothandel P. van Leeuwen

Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Fixsupport is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
 Het is niet toegestaan deze site te framen of anderszins zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming te gebruiken of te verveelvuldigen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.
 

Prijzen en informatie

Deze site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch er kunnen altijd verschillen of onjuistheden voorkomen op onze website of bij derden zoals partnersites. De meest voorkomende reden dat gegevens mogelijk anders kunnen overkomen of onjuist vermeld staan, heeft te maken met het updaten van de data wat in de regel in de nachturen gebeurd. Indien u twijfelt aan de echtheid van een gegeven of een onjuistheid constateert, zouden wij u willen verzoeken contact op te nemen met onze klantenservice om u ervan te verwittigen welke informatie of prijsstelling correct is. Onze klantenservice beschikt over de meest actuele prijzen en informatie. Onze excuses voor eventuele onjuistheden welke u zou kunnen tegen komen of constateert.

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport