Gratis same day return in Den Haag - 3 uur*
*fietskoerier alleen voor zakelijk en alleen in den haag
Klaar terwijl je wacht in 20 min
Gebruik van Originele onderdelen
Winkelwagen - 0.00
+31(0)70 3259038
Selecteer model
Selecteer reparatie
Aanmelden

Microsoft

Heb je een probleem met je Microsoft Surface apparaat en heb je service of reparatie nodig? Stuur je Microsoft Surface apparaat dan meteen naar ons op of maak een afspraak om het toestel af te geven voor reparatie bij ons servicepunt in Den Haag.

Microsoft Surface reparatie bij Fixsupport

Er zijn veel verschillende redenen waarom jouw Surface kapot kan gaan. Het kan zijn dat het scherm kapot is, dat de batterij leeg is, of dat er een probleem is met de software. Heb je alles al geprobeerd om het probleem met jouw Microsoft Surface apparaat zelf op te lossen? De help-pagina voor Surface apparaten van Microsoft, de Diagnostische werkset voor Surface van Microsoft, en zelfs het resetten van je Surface, maar geen van deze stappen heeft het probleem op kunnen lossen? Zoek dan niet verder naar een oplossing, maar kies voor Fixsupport. Wat het probleem ook is, Fixsupport kan jouw Surface repareren. Fixsupport is gespecialiseerd in Microsoft Surface reparatie en repareert alle soorten Surface apparaten, van tablets tot laptops, waaronder de Surface Book, Surface Go, Surface Laptop en Surface Pro.

Als je jouw Surface wilt laten repareren, kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen je dan vertellen wat de kosten zijn van de reparaties en hoe lang het duurt om jouw Surface te repareren.

Wat zijn de kosten van een Microsoft Surface reparatie?

De kosten van een Microsoft Surface reparatie variëren afhankelijk van het type probleem, het type apparaat en de ernst van de schade. Over het algemeen kost een Microsoft Surface reparatie bij Fixsupport tussen de €35 en €600.

Hier zijn enkele veelvoorkomende reparaties en de bijbehorende kosten:

  • Microsoft Surface scherm reparatie: €300 – €600
  • Microsoft Surface batterij reparatie: €200 – €300
  • Microsoft Surface oplader reparatie: €35 – €45
  • Microsoft Surface software reparatie: €90 – €100

Microsoft Surface scherm reparatie

Er is altijd een kans dat het scherm van jouw Microsoft Surface apparaat kapot gaat. Als jouw Surface scherm kapot is, hoef je je geen zorgen te maken. Fixsupport bied o.a. Microsoft Surface scherm reparatie aan. Er zijn veel verschillende redenen waarom jouw Surface scherm kapot kan gaan. Het kan zijn dat het scherm is gevallen, dat er waterschade is, of dat er een probleem is met de software. Wat de reden ook is, Fixsupport kan jouw Surface scherm repareren.

Wat zijn de kosten van een Microsoft Surface scherm reparatie?

De kosten van een Microsoft Surface Scherm reparatie variëren afhankelijk van het type Surface, het type scherm en de ernst van de schade. Over het algemeen kost een Microsoft Surface scherm reparatie bij Fixsupport tussen de €300 en €500.

In de tabel hieronder vind je de kosten van een scherm reparatie per type Surface:

Type SurfaceKosten scherm reparatie
Microsoft Surface Book€308.55
Microsoft Surface Book 2 13.5’’€299.00
Microsoft Surface Book 2 15’’€430.00
Microsoft Surface Book 3 13.5’’€309.00
Microsoft Surface Book 3 15’’€455.00
Microsoft Surface Go€299.00
Microsoft Surface Go 2€299.00
Microsoft Surface Go 3€319.00
Microsoft Surface Laptop€315.00
Microsoft Surface Laptop 2€315.00
Microsoft Surface Laptop 3 13.5’’€360.00
Microsoft Surface Laptop 3 15’’€459.00
Microsoft Surface Laptop 4€360.00
Microsoft Surface Laptop 4 15’’€459.00
Microsoft Surface Laptop 5 13.5’’€565.00
Microsoft Surface Laptop Go€465.00
Microsoft Surface Laptop Studio€605.00
Microsoft Surface Pro 4€290.00
Microsoft Surface Pro 5€290.40
Microsoft Surface Pro 6€289.00
Microsoft Surface Pro 7€296.45
Microsoft Surface Pro 7 Plus€360.00
Microsoft Surface Pro 8€465.00
Microsoft Surface Pro 9€538.45
Microsoft Surface Pro X€535.00

Surface pro reparatie

Er zijn veel verschillende redenen waarom je Surface Pro reparatie nodig hebt. Het kan zijn dat het scherm kapot is, dat de batterij vervangen moet worden, of dat er een probleem is met de software. Welke reden het ook is, Fixsupport kan je Surface Pro repareren. Fixsupport is gespecialiseerd in Microsoft Surface reparatie en repareert alle soorten Surface Pro apparaten, waaronder de Surface Pro 3, Surface Pro 4 en Surface Pro 7.

Wat zijn de voordelen van een Microsoft Surface reparatie bij Fixsupport?

Fixsupport is een onafhankelijk reparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in Microsoft Surface reparatie. Als je jouw Microsoft Surface laat repareren bij een onafhankelijk reparatiebedrijf, kun je vaak goedkoper uit zijn dan bij Microsoft of een geautoriseerde Microsoft-reparateur. Fixsupport is echter wel gekwalificeerd en gebruikt originele onderdelen. Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Fixsupport de kennis en ervaring om jouw Surface snel en professioneel te repareren. Wij bieden garantie op de reparatie. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat jouw Surface goed wordt gerepareerd en dat je niet voor extra kosten komt te staan als er binnen een bepaalde periode weer iets misgaat met jouw Surface. Als jouw Surface kapot is, is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans is dat er meer schade aan jouw Surface wordt aangericht.

Service of reparatie aanvragen

Er zijn twee manieren om jouw Surface te laten repareren: je kunt het apparaat opsturen of je kunt het afgeven bij onze winkel in Den Haag. Als je jouw Surface opstuurt, moet je het verpakken in een stevige doos en het opsturen naar het adres van Fixsupport. Als je jouw Surface af wilt geven, kun je jouw reparatie aanmelden via de reparatie portal en een afspraak maken om jouw Surface af te geven bij ons servicepunt in Den Haag. Het belangrijkste verschil tussen opsturen en afgeven is de tijd die het duurt om jouw Surface te repareren. Als je jouw Surface opstuurt, duurt het meestal 1 – 2 weken voordat jouw apparaat gerepareerd is. Als je jouw Surface af geeft, duurt het meestal 1 tot 3 werkdagen voordat jouw apparaat gerepareerd is.

Hoe vraag ik een service of reparatie aan?

Ben je een zakelijke klant?

Fixsupport richt zich ook op service en reparatie voor zakelijke klanten, zoals telecom dealers, ICT-bedrijven, overheidsinstanties, en scholen. Of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, Fixsupport voert jouw Microsoft Surface reparaties voor je uit. Dus ben je een zakelijke klant? Kies dan voor Fixsupport Zakelijk. Fixsupport Zakelijk is een service die speciaal is ontworpen voor bedrijven. Met deze service kunnen bedrijven hun Surface-apparaten laten repareren tegen een gereduceerd tarief en profiteren van een aantal voordelen, zoals korting op alle reparaties bij meerdere toestellen per maand, haal- en brengservice in Den Haag, voorrang op reparaties.

Heb jij meerdere Microsoft Surface apparaten die gerepareerd moeten worden? Kies dan voor Fixsupport Zakelijk en wij zorgen ervoor dat al jouw apparaten weer in topconditie zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in Microsoft Surface reparatie voor verschillende bedrijven zijn wij in staat een passende oplossing te vinden voor elk bedrijf. Als je een bedrijf bent en jouw Surface-apparaten wilt laten repareren, kun je contact opnemen voor meer informatie. We luisteren graag naar je wensen!

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een service of reparatie aan?

Je kunt een service of reparatie aanvragen door deze aan te melden in de reparatie portal en een afspraak te maken om het apparaat af te geven voor service of reparatie.

Wat zijn de kosten van een Microsoft Surface reparatie?

De kosten van een Microsoft Surface reparatie variëren afhankelijk van het type probleem, het type apparaat en de ernst van de schade. Over het algemeen kost een Microsoft Surface reparatie bij Fixsupport tussen de €35 en €600.

Wat zijn de kosten van een Microsoft Surface scherm reparatie?

De kosten van een Microsoft Surface Scherm reparatie variëren afhankelijk van het type Surface, het type scherm en de ernst van de schade. Over het algemeen kost een Microsoft Surface scherm reparatie bij Fixsupport tussen de €300 en €500

Hoe lang duurt het om mijn Microsoft Surface te repareren?

Als je jouw Surface opstuurt, duurt het meestal 1 – 2 weken voordat het gerepareerd is. Als je jouw Surface af geeft, duurt het meestal 1 tot 3 werkdagen voordat het gerepareerd is.

Hoe kan ik mijn Microsoft Surface aan de garantie laten repareren?

Je kunt jouw Microsoft Surface bij aan de garantie laten repareren bij Fixsupport als jouw apparaat nog binnen de garantietermijn valt. De kosten van de reparatie zijn dan mogelijk gedekt.

Wat moet ik doen als mijn Microsoft Surface buiten de garantie is?

Als jouw Microsoft Surface buiten de garantie is, kun je het nog steeds laten repareren bij Fixsupport. De kosten van de reparatie zijn dan volledig voor jouw eigen rekening.