Garantie op reparatie

 

Op alle door Fixsupport uitgevoerde reparaties geven wij 3 maanden* garantie

Bij reparaties uitgevoerd aan toestellen met vloeistofschade geven wij een beperkte garantie. Het kan voorkomen dat er gevolgschade ontstaat door de vloeistof, of resten hiervan, in het toestel.
* Val-, stoot-, druk- en vloeistofschade zijn hiervan uitgesloten

Garantiebemiddeling met de fabrikant

De fabrikanten lijken er soms alles aan te doen om onder de fabrieksgarantie uit te komen. Hierdoor worden apparaten mogelijk te snel afgekeurd op val-, stoot-, druk- of vloeistofschade. Vaak krijgt u een hoge prijsopgave voor reparaties terwijl u er vanuit gaat dat uw toestel nog onder de fabrieksgarantie valt.

Binnen garantie reparatie

Wij geven u graag een second opinion. Wij controleren uw toestel aan de hand van de eisen die de fabrikant stelt om een geldige garantieclaim in te dienen. Indien Fixsupport acht dat u recht heeft op een garantiereparatie kunnen wij uw toestel ter reparatie aanbieden bij de fabrikant. Wij brengen hiervoor handeling- en verzendkosten in rekening.

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport