Binnen garantie reparatie

Heeft uw bedrijf meerdere toestellen of tablets in omloop? Zit er nog garantie op het toestel of tablet? Fixsupport handelt al uw binnen garantie reparaties voor u af. Wij bieden via de snelste methode met de juiste kennis uw reparatie aan bij het servicepoint van desbetreffende fabrikant.

Garantiebemiddeling met de fabrikant

Fixsupport is u graag van dienst bij garantiebemiddeling met de fabrikant. Bent u in conflict met de fabrikant over een geldige garantieclaim? Doen de fabrikanten er van alles aan om onder de fabrieksgarantie uit te komen? Het kan zijn dat toestellen mogelijk te snel afgekeurd op val-, stoot-, druk- of vloeistofschade. Wij geven u graag een second opinion, controleren uw toestel aan de hand van de eisen die de fabrikant stelt om een geldige garantieclaim in te dienen. Als Fixsupport van mening is dat u recht heeft op een garantiereparatie, kunnen wij uw toestel ter reparatie aanbieden bij de fabrikant. Wij brengen hiervoor handeling- en verzendkosten in rekening.

Garantie op reparatie

Op alle door Fixsupport uitgevoerde reparaties geven wij 3 maanden* garantie. Bij reparatie uitgevoerd aan toestellen met vloeistofschade geven wij een beperkte garantie. Het kan voorkomen dat er gevolgschade ontstaat door de vloeistof, of resten hiervan, die in het toestel zijn achtergebleven.
* Val-, stoot- en drukschade zijn hiervan uitgesloten