iPhone X reparatie Den Haag

Is uw iPhone X kapot en toe aan reparatie? Een defecte telefoon kan voor veel ergernis zorgen, wat een snelle reparatie vaak gewenst maakt. Hiervoor bent u bij Fixsupport aan het juiste adres. De meeste reparaties kunnen wij verzorgen terwijl u wacht, uw iPhone X is dan binnen 20 minuten weer klaar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan is dat geen probleem: u kan uw telefoon ook opsturen, of we kunnen in Den Haag zelfs de telefoon komen halen en brengen. Zo is uw iPhone X snel gerepareerd en kan u weer snel aan het werk met uw iPhone.

iPhone X scherm reparatie

Een van de meest voorkomende reparaties voor een iPhone X is een scherm reparatie. Een iPhone X heeft natuurlijk een uniek scherm, door de grootte en de vorm ervan. Dit maakt een goed beeld natuurlijk extra belangrijk. Een iPhone X scherm repareren of vervangen kan u dus het beste doen bij een professional met jarenlange ervaring. Fixsupport biedt u een professionele iPhone X reparatie tegen scherpe tarieven. Wij zorgen ervoor dat uw telefoon weer als nieuw oogt.

iPhone X achterkant reparatie

Omdat ook de achterkant van een iPhone X van glas gemaakt is, kan het zo zijn dat hier barsten in komen op het moment dat uw telefoon valt of een stoot krijgt. Dit is niet alleen optisch een gemis voor uw iPhone X, maar glassplinters kunnen ook nog eens voor het gevaar zorgen dat u uw vingers openhaalt. Om dit gevaar te voorkomen, kan Fixsupport de achterkant van uw iPhone X snel en deskundig repareren.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Apple iPhone X een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPhone X display module voor de Apple. De iPhone X display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame en het glas aan de voorzijde. De software van uw oude scherm wordt uitgelezen en geprogrammeerd in de nieuwe lcd module zodat deze weer werkt als nieuw
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 297,51 € 359,99

 2.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspeaker

  Als van uw Apple iPhone X de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Apple iPhone X de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 63,50 € 76,84

 3.  

  Audio | Geen of slechte inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone X de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone X.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 54,45 € 65,88

 4.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone X is defect. De iPhone X camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone X niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw iPhone X weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 87,46 € 105,83

 5.  

  Camera | Front camera werkt niet

  De camera aan de voorkant van uw Apple iPhone X werkt niet of niet goed. Dit is de camera die u gebruikt bij beeld bellen, skype of facetime of het maken van een selfie. Andere namen voor de voor Camera is Front Camera. Fixsupport zal uw Apple iPhone X repareren door de Voor Camera te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 106,56 € 128,94

 6.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone X valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPhone X. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone X aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone X wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 7.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone X gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw iPhone X u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone X opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw iPhone X.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 8.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone X gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw iPhone X voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone X hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw iPhone X wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 9.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Apple iPhone X accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw Apple accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw iPhone X accu vervangen voor een originele Apple accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 103,13 € 124,79

 10.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone X niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel iPhone X oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze iPhone X reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 86,89 € 105,14

 11.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone X komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Apple iPhone X. Na ontvangst zullen wij uw iPhone X onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw iPhone X reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 12.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone X. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple iPhone X is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Apple.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 13.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone X? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze iPhone X reparatie. Om de klacht van uw iPhone X te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld in de check-out. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone X heeft onderzocht zal het juiste Apple onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 65,12 € 78,80

 14.  

  Trilfunctie | Trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw Apple iPhone X, trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw iPhone X trilmotor defect. Uw defecte iPhone X trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel Apple onderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 59,18 € 71,61

 15.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone X is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw iPhone X. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone X te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPhone X wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport