Apple iPhone 7 Reparatie Den Haag

Schade aan uw iPhone 7? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 7 niet meer op of loopt het toestel elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 7 reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 7. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 7 dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 7 zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 7 zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPhone 7 in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug

iPhone 7

 1.  

  iPhone 7 - Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Apple iPhone 7 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 7. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame en het glas aan de voorzijde. De lcd module wordt professioneel gemonteerd door Apple deskundigen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 152,50 € 184,53

 2.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw iPhone 7 valt nog binnen de garantietermijn en -voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPhone 7. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 7 aanbieden voor een garantiereparatie bij Apple. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 7 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw iPhone 7 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw iPhone 7 u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw iPhone 7 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw iPhone.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw iPhone 7 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw iPhone 7 voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw iPhone 7 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPhone 7 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 5.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw iPhone7 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPhone 7. Na ontvangst zullen wij uw iPhone 7onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Iphone reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 20,00 € 24,20

 6.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem van uw Apple iPhone 7 loopt vast . De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geïnstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw iPhone 7 is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw iPhone.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 7 is in aanraking geweest met een vloeistof. Zet uw iPhone 7 direct uit. Dit kan erger voorkomen. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone 7 te repareren. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPhone 7 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5
2516 AC Den Haag, Zuid-Holland
Gratis parkeren op eigen terrein!

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact  opnemen met onze  
Klantenservice 070-325.9038 

Gemiddelde klantenbeoordeling 9,9/10 24 beoordelingen

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten 

 

 

    Google Review Fixsupport