iPhone 7 Reparatie Den Haag

Schade aan uw iPhone 7? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 7 niet meer op of loopt het toestel elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 7 reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 7. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 7 dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 7 zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 7 zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPhone 7 in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Glas en/of LCD defect - Origineel

  Heeft uw Apple iPhone 7 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 7. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame en het glas aan de voorzijde. De lcd module wordt professioneel gemonteerd door Apple deskundigen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 113,20 € 136,97

 2.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect - Refurb.

  Heeft uw Apple iPhone 7 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor een refurbished Apple display. De iPhone 7 lcd module is hergebruikt en origineel, het glas aan de voorzijde is vervangen voor een nieuw glas. Het scherm ziet eruit als een nieuw onderdeel. De software van uw oude scherm wordt uitgelezen en geprogrammeerd in de nieuwe lcd module zodat deze weer werkt als nieuw.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 74,00 € 89,54

 3.  

  Scherm | Glas en/of LCD defect - Top Copy

  Heeft uw Apple iPhone 7 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor ee after market display. After-market LCD’s zijn lcd's waarbij alle componenten 'high copy' ofwel niet origineel zijn.De iPhone 7 display module is nieuw maar kan soms wel een lichte afwijking hebben in kleurweergave of iets minder direct reageren op aanraking.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 62,50 € 75,63

 4.  

  Audio | Geen of slechte beltoon / luidspeaker

  Als van uw Apple iPhone 7 de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Apple iPhone 7 de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 56,38 € 68,22

 5.  

  Audio | Geen of slechte inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone 7 de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone 7.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,52 € 62,34

 6.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 7 is defect. De iPhone 7 camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 7 niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw iPhone 7 weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 65,29 € 79,00

 7.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw iPhone 7 valt nog binnen de garantietermijn en -voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPhone 7. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 7 aanbieden voor een garantiereparatie bij Apple. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 7 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 8.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw iPhone 7 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw iPhone 7 u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw iPhone 7 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw iPhone.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 9.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw iPhone 7 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw iPhone 7 voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw iPhone 7 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPhone 7 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 10.  

  Opladen | iPhone 7 batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 7 batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 7 batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 50,91 € 61,60

 11.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 7 niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel iPhone 7 oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze iPhone 7 reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 60,00 € 72,60

 12.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw iPhone7 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPhone 7. Na ontvangst zullen wij uw iPhone 7onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Iphone reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 20,00 € 24,20

 13.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem van uw Apple iPhone 7 loopt vast . De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geïnstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw iPhone 7 is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw iPhone.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 14.  

  Toetsen | Homebutton reageert niet of slecht

  Als uw Apple iPhone 7 homebutton defect is zal deze niet of slecht reageren als u erop drukt. Fixsupport zal de homebutton voor het originele Apple fabrieksonderdeel vervangen. De Apple iPhone 7 homebutton reparatie kan snel worden uitgevoerd.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 67,30 € 81,43

 15.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone 7? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze iPhone 7 reparatie. Om de klacht van uw iPhone 7 te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld in de check-out. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone 7 heeft onderzocht zal het juiste Apple onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 73,24 € 88,62

 16.  

  Trilfunctie | Trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw Apple iPhone 7, trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw iPhone 7 trilmotor defect. Uw defecte iPhone 7 trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel Apple onderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 54,34 € 65,75

 17.  

  Verbinding | Geen WIFI netwerk/valt weg

  Uw Apple iPhone 7 heeft geen/geen goed wifi bereik meer of het wifi netwerk valt steeds weg. Waarschijnlijk is de Wifi antenne van uw Apple iPhone 7 beschadigd. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone 7 te repareren door de antenne te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 115,56 € 139,83

 18.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 7 is in aanraking geweest met een vloeistof. Zet uw iPhone 7 direct uit. Dit kan erger voorkomen. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone 7 te repareren. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPhone 7 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport