Apple iPhone 6S reparatie prijzen Den Haag

Schade aan uw iPhone 6S? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 6S niet meer op of loopt het toestel elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 6S reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 6S. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 6S dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 6S zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 6S zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPhone 6S in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  iPhone 6S | Scherm vervangen

  Heeft uw Apple iPhone 6S space grey een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 6S space grey. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame en het glas aan de voorzijde. Een iPhone 6S scherm vervangen duurt ongeveer 20 minuten.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 81,82 € 99,00

 2.  

  iPhone 6S | Scherm vervangen (Refurbished)

  Als uw iPhone 6S scherm vervangen moet worden bieden we ook een alternatief op een nieuw iPhone scherm. Een refurbished iPhone scherm. Een refurbished scherm is een originele iPhone lcd met een een nieuw glas/digitizer gemonteerd. Hierdoor kunnen de oude lcd's worden hergebruikt, goed voor het milieu, en u bent ook nog goedkoper uit. Een iPhone 6S scherm vervangen duurt ongeveer 20 minuten.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 61,98 € 75,00

 3.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple Iphone 6S valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Iphone 6S. Na ontvangst zullen wij uw Apple Iphone 6S aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple Iphone 6S wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple Iphone 6S gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Iphone 6S u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple Iphone 6S opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw Iphone 6S.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 5.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple Iphone 6S gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Iphone 6S voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple Iphone 6S hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Iphone 6S wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 6.  

  Opladen | iPhone 6s batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 6s batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 6s batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,31 € 59,67

 7.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple Iphone 6S niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel Iphone 6S oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Iphone 6S reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 58,50 € 70,79

 8.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple Iphone 6S komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Apple Iphone 6S. Na ontvangst zullen wij uw Iphone 6S onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Iphone 6S reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 9.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple Iphone 6S. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple Iphone 6S is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Apple.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 10.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple Iphone 6S is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Iphone 6S. Wij kunnen voor u proberen uw Iphone 6S te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Iphone 6S wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport