Samsung loopt vast? Zo los je het op

De iPhone batterij is een cruciaal onderdeel van je iPhone. De batterij van je iPhone is aan slijtage onderhevig. Na verloop van tijd zal de batterij minder gaan presteren. Dit proces kun je niet tegenhouden. Op een gegeven moment is je iPhone batterij gewoon op en zal de batterij van je iPhone vervangen moeten worden. Vanaf iOS 11.3 kun je zelf controleren of de batterij vervangen moet worden. Checken welke iOS-versie je hebt kan een eenvoudig via Instellingen → Algemeen → Info. Hier zie je welke iOS versie geïnstalleerd is.

Oudere toestellen

Bij oude toestellen tot en met de Samsung S5 kun je de batterij verwijderen en terugplaatsen om het toestel te herstarten.

Recente toestellen

Vanaf de Samsung S6 is het niet meer mogelijk om de accu te verwijderen. Om de telefoon opnieuw op te starten bestaat er een knoppen combinatie die je kunt gebruiken. Deze voer je uit door twee knoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden, tot je toestel opnieuw opstart. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag(-) knop. Hieronder kun je zien waar deze knoppen zitten (S7 Edge).

Mijn Samsung blijft telkens vast lopen

Heeft de Samsung soft-reset niet geholpen en blijft je toestel vast lopen dan kun je nog proberen het toestel terug te zetten nar de fabrieksinstellingen.

LET OP: Bij het terug zetten van de fabrieksinstellingen gaat alle persoonlijke data verloren zoals contacten, foto’s, zelf geïnstalleerde apps en instellingen. Zodra het nog mogelijk is raden we je aan om eerst een back-up te maken van deze gegevens.

  1. Om een back-up te maken van je gegevens op je Samsung bekijk je de pagina ‘Hoe maak ik een back-up’
  2. Om je toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen ofwel, je toestel te resetten bekijk je de toestel reset pagina.

Nog geen oplossing gevonden?

  1. Terug naar fabrieksinstellingen
  2. terug te gaan naar de fabrieksinstellingen ga je naar: Instellingen > Algemeen beheer > RESETTEN > Fabrieksgegevens resetten. Bekijk hier een gedetailleerde instructie.
  3. Reparatie
  4. de reparatie mogelijkheden. Fixsupport repareert altijd met originele onderdelen. Je Samsung blijft 100% Samsung