Xperia ZR M36h reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Sony Xperia ZR M36h een gebarsten scherm, is het glas defect of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Sony Xperia ZR M36h. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 116,00 € 140,36

 2.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspreker

  Als van uw Sony Xperia ZR M36h de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Sony Xperia ZR M36h de luidspreker 1267-9538 vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 46,00 € 55,66

 3.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Sony Xperia ZR M36h is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Sony Xperia ZR M36h niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera 1267-8793 zal uw Xperia ZR M36h weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 81,40 € 98,49

 4.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Sony Xperia ZR M36h valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Sony Xperia ZR M36h aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Sony Xperia ZR M36h wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 5.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Sony Xperia ZR M36h gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Sony Xperia ZR M36h u alleen maar het Sony logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Sony Xperia ZR M36h opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 6.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Sony Xperia ZR M36h gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Sony voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Sony Xperia ZR M36h hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Sony Xperia ZR M36h wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 7.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Sony Xperia ZR M36h komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Sony. Na ontvangst zullen wij uw Sony Xperia ZR M36h onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Sony reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 8.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Sony Xperia ZR M36h. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Sony is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 9.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Sony Xperia ZR M36h is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Sony. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Sony Xperia ZR M36h wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport