Samsung Galaxy S6 Edge reparatie Den Haag

Geeft uw Samsung Galaxy S6 Edge geen beeld of heeft u last van waterschade? Geen probleem voor Fixsupport! Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei problemen aan Samsung toestellen en hebben altijd een oplossing paraat. In onze werkplaats in Den Haag maken wij alleen gebruik van 100% fabrieksonderdelen waardoor u ervan uit kan gaan dat uw toestel weer van de originele kwaliteit voorzien wordt. Elke reparatie wordt op een deskundige manier uitgevoerd. Of het nu om een nieuw beeldscherm gaat of om een nieuwe accu, Fixsupport zorgt ervoor dat u uw Samsung Galaxy S6 Edge weer naar volle tevredenheid kan gebruiken. Via onze website kunt u gemakkelijk een reparatie aanmelden. U kunt er dan zelf kiezen of u het toestel opstuurt, of dat wij deze op komen halen.
Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige SM-G925F Galaxy S6 Edge display module voor de Samsung. De SM-G925F Galaxy S6 Edge display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 195,04 € 236,00

 2.  

  Behuizing | Behuizing beschadigd

  De achterbehuizing van uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge is beschadigd of gebarsten. Dit kan verschillen in een krasje, lak beschadiging of een gebarsten glasplaat. Fixsupport repareert uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge door de achterbehuizing te vervangen met een nieuw origineel Samsung fabrieksonderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 3.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge is defect. De SM-G925F Galaxy S6 Edge camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw SM-G925F Galaxy S6 Edge weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 85,03 € 102,89

 4.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Samsung Galaxy S6 edge valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Samsung Galaxy S6 edge aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy S6 edge wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 5.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Samsung Galaxy S6 edge gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Samsung Galaxy S6 edge u alleen maar het Samsung logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Samsung Galaxy S6 edge opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Samsung Galaxy S6 edge gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Samsung voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Samsung Galaxy S6 edge hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Samsung Galaxy S6 edge wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 48,40 ( € 40,00 ex. btw )
 7.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw Samsung accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw SM-G925F Galaxy S6 Edge accu vervangen voor een originele Samsung accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 61,32 € 74,20

 8.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel SM-G925F Galaxy S6 Edge oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze SM-G925F Galaxy S6 Edge reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 62,17 € 75,23

 9.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Samsung Galaxy S6 edge komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Samsung Galaxy S6 edge onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy S6 edge reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 0,00 ( € 0,00 ex. btw )
 10.  

  SIM | Simkaart wordt niet herkend

  De simkaart zit in uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge maar deze wordt niet herkent / gelezen. Waarschijnlijk is de simlezer defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De simlezer zit vaak gesoldeerd op de printplaat van uw Samsung. Fixsupport zal deze SM-G925F Galaxy S6 Edge reparatie professioneel uitvoeren met originele Samsung fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,84 € 62,73

 11.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Samsung Galaxy S6 edge. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Samsung is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 12.  

  Trilfunctie | Trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge, trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw SM-G925F Galaxy S6 Edge trilmotor defect. Uw defecte SM-G925F Galaxy S6 Edge trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel Samsung onderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,08 € 61,81

 13.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Samsung Galaxy S6 edge is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Samsung. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy S6 edge wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 30,25 ( € 25,00 ex. btw )

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport