Samsung SM-G800F Galaxy S5 Mini Reparatie Den Haag

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Samsung G800F Galaxy S5 Mini een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module GH97-16147A voor de Samsung G800F Galaxy S5 Mini. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 105,00 € 127,05

 2.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Samsung Galaxy S5 Mini valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Samsung Galaxy S5 Mini aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy S5 Mini wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Samsung Galaxy S5 Mini gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Samsung Galaxy S5 Mini u alleen maar het Samsung logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Samsung Galaxy S5 Mini opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Samsung Galaxy S5 Mini gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Samsung voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Samsung Galaxy S5 Mini hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Samsung Galaxy S5 Mini wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 48,40 ( € 40,00 ex. btw )
 5.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Samsung Galaxy S5 Mini komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Samsung Galaxy S5 Mini onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy S5 Mini reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 0,00 ( € 0,00 ex. btw )
 6.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Samsung Galaxy S5 Mini. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Samsung is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 7.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Samsung Galaxy S5 Mini is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Samsung. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy S5 Mini wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 30,25 ( € 25,00 ex. btw )

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport