Galaxy Note Edge N915FY Reparatie Den Haag

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige SM-N915FY Galaxy Note Edge display module voor de Samsung. De SM-N915FY Galaxy Note Edge display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 221,26 € 267,72

 2.  

  Camera | Front camera werkt niet

  De camera aan de voorkant van uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge werkt niet of niet goed. Dit is de camera die u gebruikt bij beeld bellen, skype of facetime of het maken van een selfie. Andere namen voor de voor Camera is Front Camera. Fixsupport zal uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge repareren door de Voor Camera te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 3.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Samsung Galaxy Note Edge N915F valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Samsung Galaxy Note Edge N915F aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy Note Edge N915F wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 4.  

  Geheugen | SD kaart wordt niet herkend

  De SD-kaart zit in uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge maar deze wordt niet herkent/gelezen. Waarschijnlijk is de SD-kaart lezer defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De SD-kaart lezer zit vaak gesoldeerd op de printplaat. Fixsupport kan uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge professioneel repareren. Wij gebruiken hiervoor originele Samsung fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 50,64 € 61,27

 5.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Samsung Galaxy Note Edge N915F gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Samsung Galaxy Note Edge N915F u alleen maar het Samsung logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Samsung Galaxy Note Edge N915F opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Samsung Galaxy Note Edge N915F gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Samsung voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Samsung Galaxy Note Edge N915F hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Samsung Galaxy Note Edge N915F wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 48,40 ( € 40,00 ex. btw )
 7.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel SM-N915FY Galaxy Note Edge oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze SM-N915FY Galaxy Note Edge reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 81,52 € 98,64

 8.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Samsung Galaxy Note Edge N915F komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Samsung Galaxy Note Edge N915F onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy Note Edge N915F reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 0,00 ( € 0,00 ex. btw )
 9.  

  SIM | Simkaart wordt niet herkend

  De simkaart zit in uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge maar deze wordt niet herkent / gelezen. Waarschijnlijk is de simlezer defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De simlezer zit vaak gesoldeerd op de printplaat van uw Samsung. Fixsupport zal deze SM-N915FY Galaxy Note Edge reparatie professioneel uitvoeren met originele Samsung fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 10.  

  Software | Toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Samsung Galaxy Note Edge N915F. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Samsung is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 11.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze SM-N915FY Galaxy Note Edge reparatie. Om de klacht van uw SM-N915FY Galaxy Note Edge te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld in de check-out. Nadat Fixsupport uw Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge heeft onderzocht zal het juiste Samsung onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 58,75 € 71,09

 12.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Samsung Galaxy Note Edge N915F is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Samsung. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Samsung Galaxy Note Edge N915F wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 30,25 ( € 25,00 ex. btw )

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport