Overig reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw toestel een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module, alleen het glas of alleen de LCD. Afhankelijk van het merk en type toestel. Na ontvangst van uw toestel krijgt u een prijsopgave voor de reparatie.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  ex. btw € 0,00 € 0,00
 2.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspeaker

  Is bij uw toestel de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw toestel onderzoeken en ontvangt u een prijsopgave.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 3.  

  Audio | Geen of slechte inkomende audio

  Is bij uw toestel de earspeaker defect dan kunt u tijdens het gesprek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw toestel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  ex. btw € 0,00 € 0,00
 4.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw toetel valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw toestel aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw toetel wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  ex. btw € 10,00 € 12,10
 5.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw toestel gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw toestel u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw toestel opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw toestel gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw toestel voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw toestel hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw toestel wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 7.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw toestel niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Zodra wij uw toestel hebben onderzocht ontvangt u een prijsopgave voor de reparatie.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  ex. btw € 0,00 € 0,00
 8.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw toestel komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw toestel onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u de reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 9.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw toestel. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geïnstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw toetel is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 1.225,00 € 1.482,25

 10.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw toestel is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw toestel. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw toestel wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van € 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport