OnePlus One (A0001) reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Oneplus One een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige One display module voor de Oneplus. De One display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 82,00 € 99,22

 2.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspeaker

  Als van uw OnePlus One (A0001) de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw OnePlus One (A0001) de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,60 € 62,44

 3.  

  Audio | Geen of slechte inkomende audio

  Is bij uw OnePlus One (A0001) de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw OnePlus One (A0001).
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 48,00 € 58,08

 4.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw OnePlus One (A0001) is defect. De One (A0001) camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw OnePlus One (A0001) niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw One (A0001) weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 54,16 € 65,53

 5.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Oneplus One valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Oneplus. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw One. Na ontvangst zullen wij uw Oneplus One aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Oneplus One wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Oneplus One gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw One u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Oneplus One opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw One.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Oneplus One gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw One voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Oneplus One hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw One wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 8.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw OnePlus One (A0001) niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel One (A0001) oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze One (A0001) reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 74,04 € 89,59

 9.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Oneplus One komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Oneplus One. Na ontvangst zullen wij uw One onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw One reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 10.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Oneplus One. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Oneplus One is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Oneplus.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 11.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw OnePlus One (A0001)? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze One (A0001) reparatie. Om de klacht van uw One (A0001) te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld in de check-out. Nadat Fixsupport uw OnePlus One (A0001) heeft onderzocht zal het juiste OnePlus onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,45 € 59,83

 12.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Oneplus One is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw One. Wij kunnen voor u proberen uw One te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw One wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport