Welkom op de nieuwe site van Fixsupport

Welkom op de vernieuwde website van Fixsupport. Afgelopen jaar hebben we samen met Lettow Studios hard gewerkt aan een nieuwe reparatie-portal. De missie was simpel: De reparatieportal moet snel zijn, eenvoudig in gebruik en vooral overzichtelijk. Zo hebben we het voor iedere bezoeker eenvoudig gemaakt om het juiste toestel te vinden.  Een duidelijk overzicht van de reparatiekosten is zo snel gevonden. Er zijn dan nog maar een paar klikken nodig om een reparatie in te boeken. Wij zijn er blij mee en hopen dat onze de nieuwe reparatie portal jullie ook goed bevalt.

De nieuwe portal zorgt dat het inboeken van je reparatie in een paar klikken is gebeurd. Zodra het toestel bij ons is ontvangen houden we je van elke stap in het reparatie proces op de hoogte.

⚠️ LET OP:

  • We hebben je account gegevens overgezet naar je nieuwe account. Omdat wij erg veilig met je data omgaan kunnen wij geen wachtwoorden inzien. Je dient dan ook zelf een nieuw wachtwoord aan te maken via deze pagina.
  • Doordat we een volledig ander systeem gebruiken is het niet mogelijk om de reparatie geschiedenis over te zetten naar het nieuwe account. Excuus hiervoor. Zijn er vragen over een oude reparatie, neem dan contact met ons op. We kunnen eventueel een vereenvoudigde back-up uitdraaien van de reparatie geschiedenis. Als je deze wilt ontvangen vraag deze dan wel aan vóór 30 juni 2021