Defy MB525 reparatie

 1.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Motorola Defy MB525 valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Motorola Defy MB525 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Motorola Defy MB525 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 2.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Motorola Defy MB525 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Motorola Defy MB525 u alleen maar het Motorola logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Motorola Defy MB525 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 3.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Motorola Defy MB525 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Motorola voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Motorola Defy MB525 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Motorola Defy MB525 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 4.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Motorola Defy MB525 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Motorola. Na ontvangst zullen wij uw Motorola Defy MB525 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Motorola reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 5.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Motorola Defy MB525. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Motorola is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 6.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Motorola Defy MB525 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Motorola. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Motorola Defy MB525 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport