Microsoft Surface Pro 4 Reparatie

Is uw Surface Pro 4 toe aan reparatie? Moet van de Microsoft Surface Pro 4 het scherm worden vervangen? Loopt de software van de Surface vast? Laad de batterij niet meer op of moet de batterij zelfs vervangen worden? Dan bent u bij Fixsupport aan het juiste adres! In het overzicht hieronder kunt u gemakkelijk het defecte onderdeel van de Microsoft Surface Pro 4 aanmelden. Wilt u een ander Microsoft toestel aanmelden voor reparatie? Geen probleem. Fixsupport is bekend met een breed scala aan apparaten.

 

Microsoft Surface PRO 4 reparatie aanmelden

Om een reparatie aan te kunnen melden, dient u in te loggen met uw accountgegevens. Bent u nieuw bij Fixsupport? Geen probleem. U kunt eenvoudig een account aanmaken op onze website. Bij het aanmelden van de reparatie is het belangrijk dat u de klacht zo specifiek mogelijk omschrijft. Wij kunnen dan zo efficiënt mogelijk met uw Surface Pro 4 aan de slag en heeft u het apparaat in no-time weer terug.

Microsoft Surface PRO 4 opsturen of ophalen

Na het aanmelden van uw reparatie op onze website, kunt u uw Microsoft Surface Pro 4 per post naar ons toesturen. Na verzending ontvangen wij uw apparaat de volgende dag nog voor 09:00 en kunnen wij de reparatie dezelfde dag nog repareren. Woont u in de regio Den Haag? Dan komen wij het toestel zelfs ophalen. Voor 15:00 aangemeld? Dan heeft u het toestel dezelfde dag nog gerepareerd retour!

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Microsoft Surface Pro 4 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige Surface Pro 4 display module voor de Microsoft. De Surface Pro 4 display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 253,60 € 306,86

 2.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Microsoft Surface Pro 4 valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Microsoft. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Surface Pro 4. Na ontvangst zullen wij uw Microsoft Surface Pro 4 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Microsoft Surface Pro 4 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Microsoft Surface Pro 4 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Surface Pro 4 u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Microsoft Surface Pro 4 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw Surface Pro 4.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Microsoft Surface Pro 4 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Surface Pro 4 voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Microsoft Surface Pro 4 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Surface Pro 4 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 5.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Microsoft Surface Pro 4 niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel Surface Pro 4 oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Surface Pro 4 reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 285,31 € 345,23

 6.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Microsoft Surface Pro 4 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Microsoft Surface Pro 4. Na ontvangst zullen wij uw Surface Pro 4 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Surface Pro 4 reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 7.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Microsoft Surface Pro 4. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Microsoft Surface Pro 4 is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Microsoft.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 8.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Microsoft Surface Pro 4? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze Surface Pro 4 reparatie. Om de klacht van uw Surface Pro 4 te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld in de check-out. Nadat Fixsupport uw Microsoft Surface Pro 4 heeft onderzocht zal het juiste Microsoft onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 268,40 € 324,77

 9.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Microsoft Surface Pro 4 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Surface Pro 4. Wij kunnen voor u proberen uw Surface Pro 4 te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Surface Pro 4 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport