Microsoft Surface Pro 3 reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Microsoft Surface Pro 3 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige Surface Pro 3 display module voor de Microsoft. De Surface Pro 3 display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 277,20 € 335,41

 2.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Microsoft Surface Pro 3 valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Microsoft. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Surface Pro 3. Na ontvangst zullen wij uw Microsoft Surface Pro 3 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Microsoft Surface Pro 3 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Microsoft Surface Pro 3 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Surface Pro 3 u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Microsoft Surface Pro 3 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw Surface Pro 3.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Microsoft Surface Pro 3 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Surface Pro 3 voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Microsoft Surface Pro 3 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Surface Pro 3 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 5.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Microsoft Surface Pro 3 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Microsoft Surface Pro 3. Na ontvangst zullen wij uw Surface Pro 3 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Surface Pro 3 reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 6.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Microsoft Surface Pro 3. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Microsoft Surface Pro 3 is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Microsoft.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Microsoft Surface Pro 3 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Surface Pro 3. Wij kunnen voor u proberen uw Surface Pro 3 te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Surface Pro 3 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport