Microsoft Surface Dock reparatie

 1.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Microsoft Surface Dock valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Microsoft. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Surface Dock. Na ontvangst zullen wij uw Microsoft Surface Dock aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Microsoft Surface Dock wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

 2.  

  Opladen | Laadt niet op

  Uw Microsoft Surface Dock gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Surface Dock voor langere tijd heeft aangesloten aan uw device. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Microsoft Surface Dock hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Surface Dock wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

 3.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Microsoft Surface Dock komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Microsoft Surface Dock. Na ontvangst zullen wij uw Surface Dock onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Surface Dock reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 4.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Microsoft Surface Dock is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Surface Dock. Wij kunnen voor u proberen uw Surface Dock te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Surface Dock wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport