Microsoft Microsoft Lumia 950 XL reparatie Den Haag

Heeft u een mankement of beschadiging aan uw Microsoft Lumia 950 XL? Is het beeldscherm gebarsten of werkt de batterij van de Microsoft Lumia 950 XL niet meer naar wens? Laat dan uw Microsoft Lumia 950 XL repareren in Den Haag door Fixsupport. Wij zorgen ervoor dat uw Lumia toestel wordt gerepareerd en dat u ‘m snel weer terug in uw bezit hebt. Inmiddels heeft Fixsupport jarenlange ervaring in het repareren van Microsoft Lumia toestellen én we gebruiken enkel en alleen 100% originele fabrieksonderdelen. Kies daarom voor een Microsoft Lumia 950 XL reparatie bij Fixsupport. U kunt zeer eenvoudig kiezen om wat voor soort reparatie het gaat, dat dient u van tevoren via onze website netjes aan te melden. Zo kunnen wij namelijk sneller voor u aan de slag en u kunt ervoor kiezen of u de Microsoft Lumia 950 XL wilt toesturen of dat deze wordt opgehaald. Fixsupport is dé specialist omtrent het repareren van een Microsoft Lumia 950 XL toestel in Den Haag.

Lees Meer Terug
 1.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Microsoft Lumia 950 XL valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Microsoft. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Lumia 950 XL. Na ontvangst zullen wij uw Microsoft Lumia 950 XL aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Microsoft Lumia 950 XL wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 2.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Microsoft Lumia 950 XL gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Lumia 950 XL u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Microsoft Lumia 950 XL opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw Lumia 950 XL.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Microsoft Lumia 950 XL gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Lumia 950 XL voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Microsoft Lumia 950 XL hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Lumia 950 XL wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 4.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Microsoft Lumia 950 XL komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Microsoft Lumia 950 XL. Na ontvangst zullen wij uw Lumia 950 XL onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Lumia 950 XL reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 5.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Microsoft Lumia 950 XL. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Microsoft Lumia 950 XL is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Microsoft.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 6.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Microsoft Lumia 950 XL is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Lumia 950 XL. Wij kunnen voor u proberen uw Lumia 950 XL te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Lumia 950 XL wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport