iPhone Reparatie Den Haag

Laat uw iPhone repareren door Fixsupport in Den Haag

Heeft u schade aan uw iPhone? Is het scherm defect, gebarsten of werkt de batterij van uw iPhone niet meer naar behoren? Laat dan uw iPhone repareren door Fixsupport in Den Haag. In het onderstaande overzicht kunt u de meest gebruikte iPhone modellen vinden, klik op een van de iPhones om vervolgens de benodigde reparatie te selecteren.

Werkt uw iPhone niet meer naar wens en zou deze gerepareerd moeten worden? Als u in Den Haag en omstreken woont, dan is een iPhone reparatie in Den Haag zo gedaan door Fixsupport. Er zijn aardig wat defecten en mankementen die wel eens voor kunnen komen bij een iPhone. Een van de meest voorkomende iPhone reparatie in Den Haag is een schermreparatie, maar het komt ook regelmatig voor dat de home-knop van de iPhone niet meer werkt, dat het toestel niet meer ingeschakeld kan worden of dat er waterschade is aan de iPhone. Bij Fixsupport profiteert u niet alleen van onze jarenlange expertise maar een groot aantal tevreden klanten ging u voor. Zo heeft Fixsupport inmiddels al honderden iPhones gerepareerd in Den Haag, Fixsupport is namelijk specialist in iPhone reparatie Den Haag. Maar ook als u in Rijswijk, Scheveningen of Voorburg woont, dan kunt u gewoon langskomen voor een iPhone reparatie in Den Haag. Wel is het fijn dat u van tevoren specifiek aangeeft wat er kapot is aan uw iPhone of welk component vervangen moet worden. Zo kunnen we een stuk efficiënter aan de slag met de iPhone reparatie.

Grotere kaart weergeven

iPhone scherm reparatie Den Haag

Bij Fixsupport bent u aan het juiste adres voor een iPhone scherm reparatie. Een gescheurd, gebarsten of zelfs afbrokkelend iPhone scherm is niet alleen ontzettend irritant, maar is ook nog eens gevaarlijk voor uzelf én voor uw telefoon. Zo kan u wondjes krijgen door glasscherven en kan water, stof en ander vuil vrij uw iPhone in lopen. Laat deze reparatie dus altijd zo snel mogelijk uitvoeren om erger te voorkomen. Of het nu gaat om een iPhone X, iPhone 7 of zelfs iPhone 5, bij Fixsupport vervangen we uw iPhone scherm altijd snel en professioneel. Hierbij komen louter originele onderdelen aan te pas. U kan zelf kiezen of u een nieuw of refurbished iPhone scherm wil. Zo houden we de reparatie binnen uw budget.

iPhone reparatie Den Haag en andere Apple producten

Het maakt eigenlijk niet uit welk type iPhone u heeft, Fixsupport repareert ze namelijk allemaal. Of het nu gaat om een iPhone 5S of een iPhone X, of heeft u soms nog een iPhone 7? Dat maakt ons niet uit, we kunnen namelijk elke iPhone repareren in Den Haag en in de originele staat terugbrengen. Wellicht weet u niet direct wat er mis is met uw iPhone, dat is geen probleem, want wij kunnen dat gewoon voor u achterhalen. Wanneer we het probleem hebben gevonden, dan laten wij u netjes weten wat de kosten zijn voor het repareren van de iPhone in onze werkplaats in Den Haag. Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een kapotte batterij of een probleem met de software, Fixsupport geeft u altijd 3 maanden garantie op de betreffende reparatie. Tevens kunt u de kapotte iPhone zelf insturen of op laten halen via onze handige ophaalservice. Fixsupport maakt het u graag zo eenvoudig mogelijk als het gaat om een iPhone reparatie Den Haag.

iPhone reparatie Den Haag

Laat uw iPhone repareren door Fixsupport in Den Haag

Fixsupport heeft een werkplaats in Den Haag en deze is uitermate geschikt voor vakkundige en efficiënte iPhone reparaties. Hier kunt u gewoon terecht voor uw iPhone voor privé gebruik, maar is het mogelijk dat we zakelijke iPhones repareren. De werkplaats van Fixsupport voldoet aan alle gestelde eisen die in deze branche voorkomen. De werkplaats is tevens veilig tegen Electrostatic Discharge (ESD), dus ideaal voor een iPhone reparatie. Wanneer u uw iPhone wilt laten repareren, dan kunt u kiezen voor onze handige ophaalservice. In de meeste gevallen kunnen we de iPhone dezelfde dag nog repareren wanneer u deze meegeeft aan onze koerier. Het is ook mogelijk om de iPhone zelf op te sturen naar Fixsupport, dit gaat dan over de post. Elke reparatie voor uw iPhone kan gewoon worden gedaan, het maakt niet uit of deze nog binnen de garantie valt of niet. Elke iPhone reparatie in de buurt van Den Haag is mogelijk en u kunt ook profiteren van onze andere diensten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het telefoon scherm vervangen, een iPad reparatie in Den Haag of andere telefoon reparatie? Als u een vraag heeft over een iPhone reparatie in Den Haag, laat het ons gerust weten. Bel even naar 070-3259038 en we geven antwoord op al uw vragen over de betreffende iPhone reparatie.

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport