Nova Dual Sim (CAN-L11) reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige Nova Dual Sim (CAN-L11) display module voor de Huawei. De Nova Dual Sim (CAN-L11) display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 118,25 € 143,08

 2.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Huawei. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Nova Dual Sim (CAN-L11). Na ontvangst zullen wij uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Nova Dual Sim (CAN-L11) u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw Nova Dual Sim (CAN-L11).
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Nova Dual Sim (CAN-L11) voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Nova Dual Sim (CAN-L11) wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 5.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11). Na ontvangst zullen wij uw Nova Dual Sim (CAN-L11) onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Nova Dual Sim (CAN-L11) reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 6.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11). De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Huawei.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Huawei Nova Dual Sim (CAN-L11) is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Nova Dual Sim (CAN-L11). Wij kunnen voor u proberen uw Nova Dual Sim (CAN-L11) te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Nova Dual Sim (CAN-L11) wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport