Nexus 6P reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Huawei Nexus 6P een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige Nexus 6P display module voor de Huawei. De Nexus 6P display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 98,00 € 118,58

 2.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspeaker

  Als van uw Huawei Nexus 6P de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Huawei Nexus 6P de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 58,56 € 70,86

 3.  

  Audio | Geen of slechte inkomende audio

  Is bij uw Huawei Nexus 6P de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Huawei Nexus 6P.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 59,21 € 71,64

 4.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Huawei Nexus 6P is defect. De Nexus 6P camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Huawei Nexus 6P niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw Nexus 6P weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 103,83 € 125,63

 5.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Huawei Nexus 6P valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Huawei. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Nexus 6P. Na ontvangst zullen wij uw Huawei Nexus 6P aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Huawei Nexus 6P wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Huawei Nexus 6P gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Nexus 6P u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Huawei Nexus 6P opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw Nexus 6P.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Huawei Nexus 6P gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Nexus 6P voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Huawei Nexus 6P hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Nexus 6P wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 8.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Huawei Nexus 6P accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw Huawei accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw Nexus 6P accu vervangen voor een originele Huawei accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 55,72 € 67,42

 9.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Huawei Nexus 6P komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Huawei Nexus 6P. Na ontvangst zullen wij uw Nexus 6P onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Nexus 6P reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 10.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Huawei Nexus 6P. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Huawei Nexus 6P is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Huawei.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 11.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Huawei Nexus 6P is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Nexus 6P. Wij kunnen voor u proberen uw Nexus 6P te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Nexus 6P wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport