Ascend P7 reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Huawei Ascend P7 een gebarsten scherm, is het glas defect of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Huawei Ascend P7. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 130,00 € 157,30

 2.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspeaker

  Als van uw Huawei Ascend P7 de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Huawei Ascend P7 de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,44 € 62,24

 3.  

  Audio | Geen of slechte inkomende audio

  Is bij uw Huawei Ascend P7 de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Huawei Ascend P7.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 59,20 € 71,63

 4.  

  Behuizing | Behuizing beschadigd

  De achterbehuizing of accudeksel van uw Huawei Ascend P7 is beschadigd of gebarsten. Dit kan verschillen van een krasje, lak beschadiging tot een gebarsten glasplaat. Fixsupport repareert uw Huawei Ascend P7 door de achterbehuizing te vervangen met een nieuw origineel fabrieksonderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 46,95 € 56,81

 5.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Huawei Ascend P7 valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Huawei Ascend P7 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Huawei Ascend P7 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Huawei Ascend P7 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Huawei Ascend P7 u alleen maar het Huawei logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Huawei Ascend P7 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 7.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Huawei Ascend P7 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Huawei voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Huawei Ascend P7 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Huawei Ascend P7 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 48,40 ( € 40,00 ex. btw )
 8.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Huawei Ascend P7 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Huawei Ascend P7 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Huawei Ascend P7 reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 0,00 ( € 0,00 ex. btw )
 9.  

  SIM | Simkaart wordt niet herkend

  De simkaart zit in uw Huawei Ascend P7 maar deze wordt niet herkent / gelezen. Waarschijnlijk is de simlezer defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De simlezer zit vaak gesoldeerd op de printplaat van uw Huawei. Fixsupport zal deze Ascend P7 reparatie professioneel uitvoeren met originele Huawei fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 48,00 € 58,08

 10.  

  Software | Toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Huawei Ascend P7. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Huawei is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 11.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Huawei Ascend P7 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Huawei. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Huawei Ascend P7 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 30,25 ( € 25,00 ex. btw )

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport