One (M9) reparatie

 1.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw HTC One (M9) valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van HTC. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw One (M9). Na ontvangst zullen wij uw HTC One (M9) aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw HTC One (M9) wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 2.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw HTC One (M9) gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw One (M9) u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw HTC One (M9) opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw One (M9).
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw HTC One (M9) gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw One (M9) voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw HTC One (M9) hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw One (M9) wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 4.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw HTC One (M9) komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw HTC One (M9). Na ontvangst zullen wij uw One (M9) onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw One (M9) reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 5.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw HTC One (M9). De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw HTC One (M9) is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw HTC.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 6.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw HTC One (M9) is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw One (M9). Wij kunnen voor u proberen uw One (M9) te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw One (M9) wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport