Desire Z reparatie

 1.  

  Scherm | Display geeft (deels) geen beeld

  Als van uw HTC Desire Z de display defect / gebroken is heeft u geen of deels geen beeld meer. Dit onderdeel wordt ook wel het beeldscherm of lcd genoemd. De HTC Desire Z display 60H00442-00P zorgt voor de weergave van het beeld van uw HTC. Wij gebruiken originele fabrieksonderdelen voor deze reparatie.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 86,04 € 104,11

 2.  

  Scherm | Glas/touchpanel defect

  Is uw HTC Desire Z scherm gebarsten dan kiest u deze reparatie. Dit product bevat het touchpanel of glas van uw HTC Desire Z. U kiest voor deze reparatie wanneer de HTC Desire Z nog wel beeld geeft maar het glas is gebroken of beschadigd, of als de touchpanel niet meer werkt.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 66,06 € 79,93

 3.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspreker

  Als van uw HTC Desire Z de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw HTC Desire Z de luidspreker 36H00740-00M vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,65 € 64,92

 4.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw HTC Desire Z valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw HTC Desire Z aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw HTC Desire Z wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 5.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw HTC Desire Z gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw HTC Desire Z u alleen maar het HTC logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw HTC Desire Z opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 6.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw HTC Desire Z gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw HTC voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw HTC Desire Z hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw HTC Desire Z wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 7.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw HTC Desire Z komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw HTC. Na ontvangst zullen wij uw HTC Desire Z onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw HTC reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 8.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw HTC Desire Z. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw HTC is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 9.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw HTC Desire Z is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw HTC. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw HTC Desire Z wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport