Desire reparatie

Desire

 1.  

  Scherm | Display geeft (deels) geen beeld

  Als van uw HTC Desire de display defect / gebroken is heeft u geen of deels geen beeld meer. Dit onderdeel wordt ook wel het beeldscherm of lcd genoemd. De HTC Desire display 60H00443-00P zorgt voor de weergave van het beeld van uw HTC. Wij gebruiken originele fabrieksonderdelen voor deze reparatie.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 66,04 € 79,91

 2.  

  Audio | Geen of slecht inkomende audio

  Is bij uw HTC Desire S,Desire de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker 36H00818-00M van uw HTC Desire S,Desire.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 3.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspreker

  Als van uw HTC Desire,HD Mini de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw HTC Desire,HD Mini de luidspreker 36H00882-00M vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 4.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw HTC Desire is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw HTC Desire niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera zal uw Desire weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 52,26 € 63,23

 5.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw HTC Desire valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw HTC Desire aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw HTC Desire wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 6.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw HTC Desire gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw HTC Desire u alleen maar het HTC logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw HTC Desire opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw HTC Desire gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw HTC voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw HTC Desire hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw HTC Desire wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 8.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw HTC Desire accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw HTC Desire accu 35H00132-05M vervangen voor een originele HTC accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,52 € 64,76

 9.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw HTC Desire niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel 75H00904-00M wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro-USB connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze HTC Desire reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 66,60 € 80,59

 10.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw HTC Desire komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw HTC. Na ontvangst zullen wij uw HTC Desire onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw HTC reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 11.  

  SIM | Simkaart wordt niet herkend

  De simkaart zit in uw HTC Desire maar deze wordt niet herkent/gelezen. Waarschijnlijk is de simlezer 73H20295-16M defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De simlezer zit vaak gesoldeerd op de print. Fixsupport zal deze HTC Desire reparatie professioneel uitvoeren met originele fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 58,27 € 70,51

 12.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw HTC Desire. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw HTC is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 13.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw HTC Desire? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze reparatie. Om de klacht te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld. Nadat Fixsupport uw HTC Desire heeft onderzocht zal het juiste onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 14.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw HTC Desire is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw HTC. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw HTC Desire wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5
2516 AC Den Haag, Zuid-Holland
Gratis parkeren op eigen terrein!

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact  opnemen met onze  
Klantenservice 070-325.9038 

Gemiddelde klantenbeoordeling 9,9/10 24 beoordelingen

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten 

26 februari t/m 2 maart gesloten

    Google review Fixsupport