HTC Desire HD reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw HTC Desire HD een gebarsten scherm, is het glas defect of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de HTC Desire HD. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 2.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw HTC Desire HD is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw HTC Desire HD niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera zal uw Desire HD weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 56,50 € 68,37

 3.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw HTC Desire HD valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw HTC Desire HD aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw HTC Desire HD wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 4.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw HTC Desire HD gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw HTC Desire HD u alleen maar het HTC logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw HTC Desire HD opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 5.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw HTC Desire HD gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw HTC voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw HTC Desire HD hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw HTC Desire HD wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 6.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw HTC Desire HD accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw HTC Desire HD accu 35H00141-02M vervangen voor een originele HTC accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 55,08 € 66,65

 7.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw HTC Desire HD komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw HTC. Na ontvangst zullen wij uw HTC Desire HD onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw HTC reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 8.  

  SIM | Simkaart wordt niet herkend

  De simkaart zit in uw HTC Desire HD maar deze wordt niet herkent/gelezen. Waarschijnlijk is de simlezer 83H00348-00 defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De simlezer zit vaak gesoldeerd op de print. Fixsupport zal deze HTC Desire HD reparatie professioneel uitvoeren met originele fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 61,24 € 74,10

 9.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw HTC Desire HD. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw HTC is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 10.  

  Trilfunctie | trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw HTC Desire HD trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw trilmotor defect. Uw defecte HTC Desire HD trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel onderdeel .
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 55,20 € 66,79

 11.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw HTC Desire HD is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw HTC. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw HTC Desire HD wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport