Telefoon reparatie in Den Haag? Reparatie in 30 minuten

Telefoon reparatie Den Haag

Telefoon of smartphone kapot in de regio Den Haag? Bij Fixsupport in kun je ten alle tijde terecht voor het repareren, service en het onderhoud van je telefoon. We bieden een uitstekende en passende oplossing tegen een aantrekkelijke prijs. Op onze website kun je eenvoudig en snel zoeken naar jouw merk of type smartphone. Vervolgens selecteer je de gewenste reparatie, geef je smartphone af bij onze servicebalie of stuur ‘m op. Je kunt eenvoudig en veilig afrekenen via iDeal, op rekening of door gewoon te pinnen op locatie. Kortom: in enkele stappen bent u met Fixsupport weer bereikbaar. Tevens kun je bij Fixsupport ook terecht voor het repareren van een iPad, smartphone, tablet of iPhone.

Telefoon scherm vervangen

Een van de meest voorkomende reparaties is een scherm reparatie. Deze zijn namelijk erg kwetsbaar wanneer een telefoon valt of ergens tegenaan stoot. Dit heeft vaak nare gevolgen, zoals een kras of barst in een scherm. Dit zorgt er niet alleen voor dat je display minder duidelijk is, maar het kan ook nog eens gevaarlijk zijn wanneer glassplinters uitsteken. Om een scherm reparatie zo snel en goed mogelijk te laten verlopen heeft Fixsupport hiervoor zowel nieuwe als refurbished schermen op voorraad. Wij gebruiken hierbij louter originele onderdelen, zodat jouw telefoon weer zo goed als nieuw is na de reparatie.

iPad laten repareren?

Ook voor het repareren van een iPad ben je aan het juiste adres bij Fixsupport in Den Haag. Heb je de iPad een keertje laten vallen en zit er nu een flinke barst in het scherm? Een iPad schermreparatie is snel uitgevoerd door een van de techneuten van Fixsupport. Het laten repareren van een iPad kan eenvoudig via onze website. Van tevoren geef je aan om welk type reparatie het gaat en kun je de iPad aanmelden. Tot slot kun je de iPad afgeven bij onze servicebalie of opsturen, wij repareren de iPad in no-time. Maar ook als de Apple iPad regelmatig vastloopt of als je deze niet meer kunt in of uitschakelen, kunnen wij de reparatie succesvol uitvoeren. Fixsupport kan elke iPad repareren.