Nexus One Reparatie

 1.  

  Scherm | Glas/touchpanel defect

  Is uw Google Nexus One scherm gebarsten dan kiest u deze reparatie. Dit product bevat het touchpanel of glas van uw Google Nexus One. U kiest voor deze reparatie wanneer de Google Nexus One nog wel beeld geeft maar het glas is gebroken of beschadigd, of als de touchpanel niet meer werkt.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 45,00 € 54,45

 2.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspreker

  Als van uw Google Nexus One de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Google Nexus One de luidspreker 36H00882-00M vervangen.

  ex. btw € 40,00 € 48,40

  Uit voorraad

 3.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Google Nexus One valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Google Nexus One aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Google Nexus One wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 4.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Google Nexus One gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Google Nexus One u alleen maar het Google logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Google Nexus One opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 5.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Google Nexus One gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Google voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Google Nexus One hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Google Nexus One wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 6.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Google Nexus One accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw Google Nexus One accu 35H00132-05M vervangen voor een originele Google accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,52 € 64,76

 7.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Google Nexus One niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel 75H00904-00M wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro-USB connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Google Nexus One reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 66,60 € 80,59

 8.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Google Nexus One komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Google. Na ontvangst zullen wij uw Google Nexus One onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Google reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 9.  

  SIM | Simkaart wordt niet herkend

  De simkaart zit in uw Google Nexus One maar deze wordt niet herkent/gelezen. Waarschijnlijk is de simlezer 73H20295-16M defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De simlezer zit vaak gesoldeerd op de print. Fixsupport zal deze Google Nexus One reparatie professioneel uitvoeren met originele fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 58,27 € 70,51

 10.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Google Nexus One. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Google is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 11.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Google Nexus One is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Google. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Google Nexus One wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport