Blackberry Z30 reparatie

 1.  

  Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Blackberry Z30 een gebarsten scherm, is het glas defect of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Blackberry Z30. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 79,83 € 96,59

 2.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspeaker

  Als van uw Blackberry Z30 de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Blackberry Z30 de luidspreker vervangen.

  ex. btw € 40,00 € 48,40

  Uit voorraad

 3.  

  Audio | Geen of slechte inkomende audio

  Is bij uw Blackberry Z30 de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Blackberry Z30.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,10 € 59,41

 4.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Blackberry Z30 valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Blackberry Z30 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Blackberry Z30 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 15,00 € 18,15

 5.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Blackberry Z30 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Blackberry Z30 u alleen maar het Blackberry logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Blackberry Z30 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 6.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Blackberry Z30 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Blackberry voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Blackberry Z30 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Blackberry Z30 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 7.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Blackberry Z30 niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Blackberry Z30 reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 63,50 € 76,84

 8.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Blackberry Z30 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Blackberry. Na ontvangst zullen wij uw Blackberry Z30 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Blackberry reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 9.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Blackberry Z30. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Blackberry is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 10.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Blackberry Z30 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Blackberry. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Blackberry Z30 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport