iPhone XS Max Reparatie Den Haag

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Apple iPhone XS Max een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPhone XS Max display module voor de Apple. De iPhone XS Max display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 472,25 € 571,42

 2.  

  Audio | Geen of slechte inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone XS Max de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone XS Max.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 59,18 € 71,61

 3.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone XS Max is defect. De iPhone XS Max camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone XS Max niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw iPhone XS Max weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 140,82 € 170,39

 4.  

  Camera | Front camera werkt niet

  De camera aan de voorkant van uw Apple iPhone XS Max werkt niet of niet goed. Dit is de camera die u gebruikt bij beeld bellen, skype of facetime of het maken van een selfie. Andere namen voor de voor Camera is Front Camera. Fixsupport zal uw Apple iPhone XS Max repareren door de Voor Camera te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 129,02 € 156,11

 5.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone XS Max valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPhone XS Max. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone XS Max aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone XS Max wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone XS Max gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw iPhone XS Max u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone XS Max opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw iPhone XS Max.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone XS Max gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw iPhone XS Max voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone XS Max hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw iPhone XS Max wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 8.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone XS Max niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel iPhone XS Max oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze iPhone XS Max reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 85,20 € 103,09

 9.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone XS Max komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Apple iPhone XS Max. Na ontvangst zullen wij uw iPhone XS Max onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw iPhone XS Max reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 10.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone XS Max. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple iPhone XS Max is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Apple.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 11.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone XS Max? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze iPhone XS Max reparatie. Om de klacht van uw iPhone XS Max te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld in de check-out. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone XS Max heeft onderzocht zal het juiste Apple onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 70,35 € 85,12

 12.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone XS Max is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw iPhone XS Max. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone XS Max te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPhone XS Max wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport