iPhone 8 reparatie Den Haag

 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Apple iPhone 8 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPhone 8 display module voor de Apple. De iPhone 8 display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame en het glas aan de voorzijde. De software van uw oude scherm wordt uitgelezen en geprogrammeerd in de nieuwe lcd module zodat deze weer werkt als nieuw.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 123,95 € 149,98

 2.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect refurbished

  Heeft uw Apple iPhone 8 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPhone 8 display module. De iPhone 8 display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame en het glas aan de voorzijde. De software van uw oude scherm wordt uitgelezen en geprogrammeerd in de nieuwe lcd module zodat deze weer werkt als nieuw. Om kosten te besparaen gebruiken we een refurbished scherm.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 82,63 € 99,98

 3.  

  Behuizing | Behuizing beschadigd

  De achterbehuizing of het mainframe van uw Apple iPhone 8 is beschadigd of gebarsten? Dit kan verschillen van een krasje, lak beschadiging tot een gebarsten glasplaat. Fixsupport repareert uw Apple iPhone 8 door de achterbehuizing volledig te vervangen. Dit is incl. het mainframe van de iPhone. Het is niet mogelijk om alleen het glas te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 201,00 € 243,21

 4.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 8 is defect. De iPhone 8 camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 8 niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw iPhone 8 weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 96,97 € 117,33

 5.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 8 is defect. De iPhone 8 camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 8 niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw iPhone 8 weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 100,92 € 122,11

 6.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 8 valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPhone 8. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 8 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 8 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 7.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 8 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw iPhone 8 u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 8 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw iPhone 8.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 8.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 8 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw iPhone 8 voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 8 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw iPhone 8 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 9.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Apple iPhone 8 accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw Apple accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw iPhone 8 accu vervangen voor een originele Apple accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 71,27 € 86,24

 10.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 8 niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel iPhone 8 oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze iPhone 8 reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 81,56 € 98,69

 11.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone 8 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Apple iPhone 8. Na ontvangst zullen wij uw iPhone 8 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw iPhone 8 reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 12.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 8. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple iPhone 8 is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Apple.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 13.  

  Trilfunctie | Trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw Apple iPhone 8, trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw iPhone 8 trilmotor defect. Uw defecte iPhone 8 trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel Apple onderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 54,76 € 66,26

 14.  

  Verbinding | Geen WIFI netwerk/valt weg

  Uw Apple iPhone 8 heeft geen/geen goed wifi bereik meer of het wifi netwerk valt steeds weg. Waarschijnlijk is de Wifi antenne van uw Apple iPhone 8 beschadigd. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone 8 te repareren door de antenne te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 62,60 € 75,75

 15.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 8 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw iPhone 8. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone 8 te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPhone 8 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport